black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Loftrek

1101 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Loftrek
Loftrek
START
Persoana de contact George Negrea
CUI RO18736272
Tip firma SRL
Adresa Bd. Unirii, Nr.13, Baia Mare, Maramures
Email Contacteaza
Telefon 0362 80 80 42
Mobil -
Website http://www.parcuridedistractii.ro
 

Firma Loftrek furnizeaza, amenajaza si intretine locuri de joaca pentru spatii publice, din lemn sau din metal, conform standardelor si normelor europene in vigoare (EN 1176 si HG 435/2010), fiind si unic distribuitor in Romania al produselor din gama Neospiel.

Oferta noastra mai cuprinde si echipamente fitness de exterior, sisteme pentru skate park, pavimente cauciucate pentru locuri de joaca sau sisteme de joaca modulare, intreaga gama fiind recomandata pentru parcuri, scoli, gradinite, pensiuni, restaurante sau zone rezidentiale.

Asiguram gratuit consultanta si propuneri de amenajare pentru locurile de joaca exterioare si interioare, precum si proiectarea echipamentelor modulare de interior in functie de spatiul ales.

Organizam evenimente pentru copii, cu jocuri gonflabile profesionale de mari dimensiuni (peste 50 de evenimente organizate cu pana la 12.000 de participanti).

Printre clientii nostri se numara si primariile: Alba Iulia, Afumati, Baia Mare, Baia Sprie, Blaj, Botosani, Giroc, Lugoj, Sibiu, Sovata, Zimnicea.

Alti clienti importanti: Accelor Mittal (Sidex) Galati, Ana Hotels, Romtelecom, Orange Romania, Electrolux Romania, BRD – Groupe Societe Generale, Universal Alloy Corporation, Hotel Radisson Blue Bucuresti, Hotel Hilton Sibiu, Hotel Marriot Bucuresti sau Kaufland.

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Amenajari interioare/exterioare
Mobilier/Produse din lemn Mobila pentru gradina
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.