black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Manuscript

782 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Manuscript
Manuscript
START
Persoana de contact Iacobuta Ioan-Alexandru
CUI ro12960598
Tip firma SRL
Adresa str. Nicu Enea nr 43, Bacau, Bacau
Email Contacteaza
Telefon 0234 586645
Mobil 0741502507
Website http://www.proelectrice.ro
 

SC MANUSCRIPT este o companie infiintata cu peste 13 ani in urma, un distribuitor de materiale si echipamente electrice, papetarie si servicii de inalta calitate clientilor nostri.

Distribuim o gama completa de materiale si echipamente electrice-incepand de la cabluri si conductori, aparataj de joasa tensiune,sigurante automate si diferentiale, corpuri de iluminat decorative, surse de iluminat economice, incandescente sau cu halogen, sisteme de iluminat cu LED-uri, corpuri de iluminat cu tuburi fluorescente cu diferite grade de protectie, lampi de birou, lampi de exterior, drosere, transformatoare, senzori, accesorii telefonie/TV/internet, si multe altele, nomenclatorul de produse fiind in continua dezvoltare.

Materialele comercializate de catre noi,sunt in mare parte din import (Italia/Franta/Germania/Spania si China),respectand astfel toate Normativele Europene in vigoare,cu privire la Calitatea si Siguranta produselor.

HAGER, MOELLER, TOTAL GREEN, BTICINO, MASTER, ERSTE LICHT, GE, PHILIPS, SYLVANIA, COURBIFirma a activat ca si revanzator si distribuitor de produse de papetarie-birotica, comercializand in principal produse din game superioare caliltativ precum Herlitz, Schneider, Pelikan, Faber-Castell, Donau Erik Krause.Mai mult decat atat, eforturile noastre depasesc furnizarea de produse si servicii catre cei care au nevoie de aceastea. SC MANUSCRIPT ofera preturi si termene de plata foarte atractive pentru clientii fideli, avand colaborari frumoase atat cu revanzatori, constructori cat si clienti finali .

Domenii de activitate ale firmei

Comert electronic Electrice/Electronice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.