black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Auto/Moto » Echipamente » Maxima Rent a Car & Tours
 
 

Maxima Rent a Car & Tours

1308 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Maxima Rent a Car & Tours
Maxima Rent a Car & Tours
START
Persoana de contact Silviu Merticariu
CUI RO10548958
Tip firma SRL
Adresa Bd. Marasesti Nr.86B, Ap.5, Sector 4, Bucuresti - Romania, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0213300011
Mobil 0734203935
 

Buna ziua,

Stimati Domni, va multumim pentru timpul dumneavoastra acordat. Dorim sa va facem cunoscuta oferta noastra de scule profesionale industriale, de mana, pneumatice si echipamente de service. Lista produselor noastre este lunga si indeplineste toate cerintele clientilor si potentialilor clienti.

Societatea noastra este infiintata in anul 1998 avand capital privat 100% romanesc, inca de la inceputul activitatii am fost inconjurati de ceea ce inseamna intretinere pkw si lkw ocupandu-ne cu logistica si rent-a-car. Echipa noastra de vanzari are o experienta de peste 10 ani in domeniul sculelor, ei participand in fiecare an la targuri si expozitii, cursuri de calificare si demonstratii organizate de producatorii de articole profesionale, atat in Romania cat si peste hotare.

Dorim sa satisfacem cerintele dumneavoastra, de aceea in momentul in care dumneavoastra lansati o cerere de oferta consultantii nostrii in vanzari va pot oferi produsele cu carcateristicile cerute de standardele dumneavoastra.

Comercializam repere dedicate industriei camioanelor, automobilelor si motocicletelor. Gama larga de produse avand ca origine producatori de renume mondial face ca societatea noastra sa se afle printre preferatele principalilor utilizatori de acest gen de produse.
Importam si comercializam scule profesionale ale producatorilor cum ar fi: Tona, Stanley, BGS, Rodac, Bahco, Kamasa etc. Precizam faptul ca pentru afacerea dumneavoastra fie ca este vorba de service auto, vulcanizare auto sau tir, linie de montaj, societate de intretinere, firma de constructii si reabilitari etc. oferim solutii dedicate la preturi avantajoase.

Produsele comercializate sunt insotite de certificate de origine, atestate TUV si certificate de garantie. Garantia produselor noastre este nelimitata pentru defectele de manopera si material.
Va vom enumera cateva dintre produsele noastre, in cazul in care nu gasiti produsul dorit in lista urmatoare va rugam sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii Maxima. Portofoliul de produse depaseste 10000 de articole.

Atentie: Pentru societatile comerciale ce activeaza in domeniul intretinerii de instalatii de gaz sau materiale inflamabile oferim scule ANTI-EX. Nu produc scanteie oferind siguranta la locul de munca.

PRODUSE:

Amplificatoare de cuplu
Aparate de nituit Carucioare mobile pentru scule
Carucioare de transport butoaie
Chei combinate Carucioare ptr. Transport butoaie
Chei de filtre Chei de impact Chei dinamometrice
Chei hidraulice de mare putere
Chei imbus Chei inelare cu cot
Chei inelare cu conducte Chei inelare drepte
Chei Normale & Pipa
Chei reglabile Ciocane Ciocane si Stecluri de tinichigerie
Cutii di genti ptr. Scule Cuttere Cuve de spalat pompa electrica
Dispzotiv de curatat injectoare Dalti & Pile Dispozitive de gresare
Dispoz. Umplere inst. A.C.
Dulapuri de scule
Echere si Extractoare
Fierastraie si Foarfeci Freze Instrumente de masura & Nivele Leviere & Prese Menghine clasice & mana Scule Moto & Scule LKW
Pat de vizitare auto Patenti si clesti Pensule si trafaleti
Pistoale de insurubat cu impact
Pompe ulei transmisie Pompe transfer uleiuri
Tubulare tip teava Recuperator ulei
Rindele
Scule ANTI EX – Non Sparking
Scule electrice Scule izolate 1000V
Suport rotativ pentru motor
Tarozi si filiere Testere auto
Traverse sustinere motor si c.v.
Tubulare articulate Tubulare de bujii
Vaseline si gresoare Generatoare Utilaje de constructii


Va reamintim faptul ca produsele enumerate mai sus fac parte dintr-o lista generalizata, iar in cazul in care produsul dorit de dumneavoastra nu se regaseste aici va rugam sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii Maxima, urmand ca noi sa va oferim cea mai avantajoasa oferta de pret.

Domenii de activitate ale firmei

Auto/Moto Echipamente
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.