black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Comert » Produse chimice » Milian Downstream
 
 

Milian Downstream

536 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Milian Downstream
Milian Downstream
START
Persoana de contact Magda Cotenescu
CUI 32328872
Tip firma SRL
Adresa Intr.Busuiocului Nr.2, Chiajna - 077040, Ilfov, Romania., Chiajna, Ilfov
Email Contacteaza
Telefon 0214360101
Mobil 0747068083
 

MILIAN Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate.
ADBLUE® este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA) , respectandu-se astfel standardul de calitate DIN 70070.
Firma MILIAN Downstream Srl comercializeaza produsul AdBlue achizitionat de la fabrica licentiata VDA Germania, punand la dispozitia clientilor mai multe variante de ambalare: canistre de 10l, 20l, 30l, botoi de 220l, container tip IBC de 1000l, precum si vrac, cu descarcare din cisterna la sediul clientului in rezervoare.
Oferim deasemenea toata gama de accesorii folosite pentru alimentarea produsului AdBlue: pompe speciale din plastic manuale si pneumatice, pompe electrice cu sau fara debitmetru, rezervoare de stocare si statii de alimentare supraterane de incinta pentru flote proprii sau pentru comercializarea produsului AdBlue.
Alte produse si servicii furnizate de firma noastra sunt: solutie de parbriz, antigel, servicii de curatire si calibrare rezervoare de AdBlue si carburanti.
Pentru deservirea clientilor din intreaga tara, detinem depozite in mai multe orase cum ar fi: Brasov, Oradea, Bucuresti, Timisoara si Roman.

Domenii de activitate ale firmei

Comert Produse chimice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.