black friday romania 2018
 
 
 
 
 

MOBIROM

5214 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei MOBIROM
MOBIROM
START
Persoana de contact Roman Ovidiu
CUI 7173157
Tip firma SA
Adresa 6,Spitalului, Caransebes, Caras-Severin
Email Contacteaza
Telefon 0255511376
Mobil 0745230594
Website http://www.mobirom.ro
 

SC MOBIROM S.A.,producator de scaune inca din anii 1950 este o societate privata infiintata prin divizare de SC Mocars SA Caransebes in 1995 specializata in productia de mobila din lemn masiv si mobilier curbat din lemn .
SC MOBIROM SA este producator de traditie de mese si scaune,avand gama de produse destinata atat pentru HORECA (hoteluri ,restaurante, cafenele) baruri, pub-uri, pizzerii , cluburi, cofetarii ,pensiuni cat si pietei domestice pentru : sufragerii,dormitoare, bucatarii.
Mobilierul este reprezentat de scaune coloniale, scaune tamplaresti,scaune balansoare si scaune curbate de tip Thonet,tabureti bar,scaune bar,mobilier curbat,cuiere pom, mese fixe sau cu extensii,de diferite forme si dimensiuni , mic mobiler ; baruri,masute de cafea ,comode ,noptiere etc.
De asemenea, realizam diferite modele de mese ,scaune Bistro si mobilier pentru birou - cuiere pom pastrand traditia in arta curbarii pentru bar si restaurant. Toate produsele de mobila sunt realizate din lemn de fag si frasin , intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite.
Scaunele pot fi livrate fie cu sezut din lemn masiv,lemn stratificat , impletitura de papura sau cu tapiterii din materiale de cea mai buna calitate.
Prin cele 3 sectii de productie pe care le detinem (sectia de scaune . de mese si cea de mic mobilier)se pot asigura capacitati importante de productie.
Designul modelelor noastre si acuratetea detaliilor de finisare satisfac o gama larga de gusturi si utilitati iar promptitudinea livrarilor precum si preturile competitive fac din societatea noastra partenerul ideal al afacerilor dumneavoastra.

Domenii de activitate ale firmei

Mobilier/Produse din lemn Mobila
Mobilier/Produse din lemn Mobilier
Mobilier/Produse din lemn Mobilier industrial
Mobilier/Produse din lemn Diverse produse din lemn
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.