black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Porta Design Mob

638 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Porta Design Mob
Porta Design Mob
START
Persoana de contact Udrea Nina
CUI RO 17012395
Tip firma SRL
Adresa Sos.Stefan Cel Mare nr.56-58,sector 2,parter,Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 021 211 56 08
Mobil 0730999696
Website http://www.portadesignmob.ro
 

Porta Design Mob SRL –vanzare si montaj usi Porta Doors Polonia : usi de interior(simple sau duble),usi de intrare in apartament,usi de exterior,usi tehnice,usi metalice, usi antiefractie, usi cu izolatie fonica,usi etanse la fum,usi rezistente la foc,usi rezistente la acizi,usi rezistente la umiditate,usi glisante(simple sau duble,cu glisare paralele,cu diferite sisteme de glisare),usi pliabile.
Oferta noastra bogata permite fiecarui client sa aleaga tipul de usa dorit,atat in ceea ce priveste modelul cat si pretul:de la usi plane finisate cu vopsea ecologica,cu materiale sintetice stratificate,disponibile intr-o paleta coloristica bogata,pana la usi acoperite cu furnir sintetic sau natural.
Usile Porta Doors sunt destinate uzului in cladiri rezidentiale , birouri , scoli,restaurante,hoteluri,statiuni,spitale,laboratoare,aeroporturi sau alte spatii publice.
O parte din usile Porta Doors se gasesc expuse in showroom-ul nostru, situat in Sos.Stefan cel Mare,nr.56-58,sector 2(intersectie cu str.Lizeanu)

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Usi/Ferestre
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.