black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Economie/Finante » Francize » Portorom Cosmetics
 
 

Portorom Cosmetics

1427 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Portorom Cosmetics
Portorom Cosmetics
START
Persoana de contact Nicoleta Mincu
CUI RO 26050738
Tip firma SRL
Adresa Calea Floreasca 141-143, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0314327378
Mobil 0720777258
Website http://www.nomasvello.ro
 

Nomasvello, franciza ideala atat ca afacere, cat si ca loc de munca

Nomasvello este primul brand international de infrumusetare, specializat doar in fotoepilare si fotorejuvenare (epilare definitiva si tratamente de intinerire cu lumina intens pulsata – IPL). Evolutia companiei este spectaculoasa. In doar 3 ani No+Vello a depasit 500 de centre in Spania, fiind prezenta si in Portugalia, Brazilia, Mexic, Bulgaria, Polonia si Romania, ceea ce situeaza marca pe o pozitie de conducere la nivel global in acest sector, cu peste 760 centre. Anul acesta No+vello se va extinde in Italia si alte tari din Europa Centrala si de Est.
No+vello© a intrat pe piata din Romania cu preturi competitive (€ 30 vs. € 180-200 pentru aceeasi zona in alte centre de infrumusetare ), dand acces unui public larg la tratamente estetice, altadata prohibitive. In plus, orice client care beneficiaza de serviciile noastre se bucura de asistenta permanenta, oferita de operatorii centrului, siguranta, pentru ca fiecare tratament incepe cu un test initial de toleranta si eficacitate, confort, deoarece metoda este nedureroasa, spre deosebire de cea cu laser, produse de ingrijire personala, ca sa persiste senzatia de hidratare a pielii.
Nomasvello, franciza premiata in 2009 pentru cea mai rapida dezvoltare din Europa
Proprietarii afacerii au pornit de la ideea ca din ce in ce mai multi oameni sunt dornici sa arate si sa se simta bine si cauta metode eficiente si sigure de a obtine acest lucru. Ultimele studii arata ca 88% din romani acorda o importanta medie si ridicata imaginii personale, 74% se epileaza, iar pentru una din 4 femei eliminarea parului de pe corp ocupa numarul 1 in topul tratamentelor estetice, in timp ce 15% dintre barbati se epileaza cu o frecventa mai mica decat femeile. Epilarea este tratamentul estetic prioritar pentru 45% dintre tinerii cuprinsi intre 25 si 35 de ani, atat barbati, cat si femei ( studiu elaborat de Nomasvello in colaborare cu un institut de investigatie demoscopica ).
Pe langa pret, alti factori cheie ai succesului afacerii sunt specializarea ( centrele Nomasvello ofera doar tratamente de fotoepilare si fotorejuvenare, ceea ce garanteaza prefesionalismul echipei de operatori ) si facilitatea managementului centrului ( operatorii sunt de regula cosmeticieni, desi nu este necesar sa aiba experienta anterioara in cosmetica, pentru ca sunt formati de master francizat, iar echipamentele Nomasvello sunt foarte usor de manipulat si intretinut ).
Strategia de dezvoltare a francizei Nomasvello are in vedere un sistem neconcurential, bazat pe exclusivitate teritoriala. Nomasvello intentioneza sa construiasca parteneriate in fiecare oras din Romania, cu o populatie mai mare de 50.000 de locuitori, ajungand la 200 de centre in tara noastra in urmatorii 3 ani.
Costurile, pe care trebuie sa le aiba in vedere un antreprenor, atunci cand se decide sa achizitioneze franciza Nomasvello, sunt urmatoarele:
• € 30.000 taxa de intrare in retea ( care include echipamentul IPL, suportul tehnic, de marketing, managerial si operational; elemente de signalistica externa si interna; software de management, mobilier, publicitate initiala, etc.( nu include lucrari de amenajare )
• € 300 redevente lunare
• € 100 taxa lunara de publicitate
Pentru primii francizati din fiecare oras se ofera, din prima luna, o pagina personalizata de internet si 1000 de clienti.
Sediul central al No+vello Romania este in Bucuresti, in Calea Floreasca 141-143. Pentru detalii despre franciza accesati pagina de internet www.nomasvello.ro .

Domenii de activitate ale firmei

Economie/Finante Francize
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.