black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Industrie » Automatizari industriale » Proconsil Grup Iasi
 
 

Proconsil Grup Iasi

2632 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Proconsil Grup Iasi
Proconsil Grup Iasi
START
Persoana de contact -
CUI RO17046835
Tip firma SRL
Adresa www.motoreductoare.ro.ro, Iasi, Iasi
Email Contacteaza
Telefon 0232719300
Mobil 0725535012
Website http://www.proconsilgrup.ro
 

Compania Proconsil Grup este partenerul unor mari producatori de echipamente industriale din Europa. Prin relatiile deosebit de bune cu partenerii nostri reusim sa acoperim cu success segmente electrice si mecanice din industria constructiilor de masini.

Prima categorie de produse este cea a motoarelor electrice monofazate si trifazate putand oferi o gama completa: motoare electrice cu frana, motoare electrice cu doua puteri si doua turatii, motoare electrice in constructie antiex sau motoare electrice cu rotor bobinat.Tot in gama motoareleor electrice intra si motovibratoarele electrice fiind moatoare electrice cu excentrice montate pe extremitatile axului avand rulmenti rezistenti la vibratii.

Un alt produs complementar motoarelor electrice este inverterul sau convertizorul de frecventa: convertizoarele de frecventa furzinate de noi sunt extreme de fiabile avand cel mai bun raport calitate/pret fiind totdeauna in stoc.

Deaorece motoarele electrice nu pot functiona intotdeauna singure avem cea mai buna oferta existent pe piata pentru reductoare si motoreductoare. Motoreductoarele din gama noastra sunt: reductoare si motoreductoare melcate, reductoare si motoreductoare cilindrice si coaxiale, motoreductoare conice, conicocilindrice sau reductoare planetare.

Un alt segment acoperit de Proconsil Grup este cel a fluidelor , noi putand oferi o gama completa de pompe si electropompe: pompe submersibile,electropompe centrifugale, pompe cu roti dintate, pompe din inox pentru industria alimentara si pompe pentru industria chimica: pompe pentru acizi, baze sau saruri.

Tot din gama pompelor intra si echipamentele pentru vid: pompe de vid cu inel de lichid , pompe de vid cu palete la sec.
Pentru ventilatie putem oferi :ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru vapori corozivi suflante cu canale laterale.

Din sectorul mecanic am ales sa furnizam: snecuri transportoare, malaxoare sau mixere pentru betoane sau adezivi pentru constructii, role transportoare, lanturi cu role sau lanturi gall, lanturi transportoare, lanturi pentru instalatii de ridicat, curele de transmisie.

Domenii de activitate ale firmei

Industrie Automatizari industriale
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.