black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Electrice/Electronice » Audio/Video » Senia Company 999
 
 

Senia Company 999

14568 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Senia Company 999
Senia Company 999
START
Persoana de contact Gabriel Frasineanu
CUI R14165190
Tip firma SRL
Adresa Ion Campineanu 26, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 004021/3123585;3148962
Mobil 0040/740969894;
Website http://www.and-roll.ro
 

Fiti numai ochi si urechi.

& Roll, marca înregistrata Senia Company 999, unul dintre putinii producatori din România specializati în sisteme profesionale de control si amplificare în domeniul sunetului si luminii, va ofera posibilitatea sa va bucurati de absolut tot ce va trece prin cap (numai cu conditia sa auziti voci si sa nu fiti orbi, sau macar una dintre ele).

Si ne-au trecut atâtea prin cap si prin fata ochilor încât era si normal sa avem propriile noastre sectii de productie. & Roll se mândreste cu o gama rafinata si variata de produse, ce include 8 repere pentru piata internationala si cca 30 repere pentru piata interna. Societatea exporta sisteme profesionale de control si amplificare în domeniul sunetului si luminii in Germania si Franta

Suntem cu ochii si urechile pe toata tara
având o acoperire nationala: infrastructura de comercializare a produselor proprii cît si a celor din import este asigurata de o retea proprie de distribuitori locali în peste 20 de orase.

De ZECE ani! De 10 ani!
Experienta de 10 ani de zile ne-a permis sa ne ascutim simturile (calitatea produselor si serviciilor) la maxim. & Roll se adapteaza cât ai clipi la schimbarile specifice referitoare la proiectarea si fabricarea produselor solicitate de beneficiari. Iar faptul ca avem propriul nostru departament de cercetare si proiectare ne asigura o flexibilitate beton în asimilarea de produse noi.

Calitatea
produselor & Roll a fost testata pe piata germana si cea franceza, în prezent derulându-se o linie de export catre piata occidentala.
& Roll este singura exportatoare din România de sisteme de control si amplificare în domeniul sunetului si a luminii având o productie certificata si continuitate pe piata româneasca.

Pentru a gasi totul într-un singur loc
În sfârsit, aici, la & Roll, sunteti ""nevoiti"" sa nu mai bântuiti deznadajduiti, dându-va cu capul de toti peretii. & Roll va ofera absolut tot ce va doriti.
Doar avem 2000 de produse!.
Mai mult, va putem oferi si sfaturi super-specializate: dumneavoastra nu trebuie decât sa ne spuneti tot ce aveti pe suflet (o parte, pentru restul exista biserici si nu ne bagam).
În plus, daca produsul pe care îl doriti nu se afla pe lista noastra, nu e cazul sa intrati în panica, se aranjeaza.
Pentru & Roll nu exista nu se poate . Cu un acont de 30%, în 3 saptamâni veti urla de bucurie (normal, va trebui sa platiti restul de 70%!).

Domenii de activitate ale firmei

Electrice/Electronice Audio/Video
Industrie Echipamente de control
Servicii Organizare evenimente
Turism/Sport/Divertisment Divertisment
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.