black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Arme/Paza/Securitate » Sisteme antiefractie » Smart Security Systems
 
 

Smart Security Systems

12960 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Smart Security Systems
Smart Security Systems
START
Persoana de contact Ing. TEODOR BALAN
CUI R15350322
Tip firma SRL
Adresa Zona Andrei Saguna, Str. Barbu St. Delavrancea, nr.12, Timisoara, Timis
Email Contacteaza
Telefon 0256271331
Mobil 0722348060
Website http://www.smartsecurity.ro
 

S. C. "SMART SECURITY SYSTEMS" S.R.L. reprezinta prin serviciile pe care le ofera potentialilor sai clienti, o prezenta speciala in peisajul firmelor care desfasoara activitati in domeniul realizarii si asigurarii conceptului de confort ambiental, securizare si protectie atat a institutiilor, cat si a persoanelor fizice interesate. Dispunem de specialisti cu pregatire profesionala superioara, practica si experienta indelungata in domeniu, capabili sa va ofere:

A.- In domeniul instalatiilor si amenajarilor pentru cladiri:

== Comercializare, instalare si service pentru:
    - sisteme electronice de alarma antiefractie si antiincendiu: proiectarea, instalarea si intretinerea centralelor de alarma antiefractie si antiincendiu, cu conectarea componentelor prin fir sau prin radio (Wireless), echipate cu comunicatoare telefonice digitale sau vocale pentru transmiterea catre telefoanele proprietarului (clasice sau GSM) sau catre dispeceratele de specialitate, a evenimentelor produse in spatiile si mediile asigurate. Sisteme profesionale de supraveghere video.
    - bariere perimetrale in infrarosu, cu unul sau mai multe spoturi si diferite grade de complexitate si sensibilitate pentru semnalizarea patrunderii prin efractie in spatiul asigurat;
    - iluminatoare (proiectoare) in infrarosu, cu actiune pana la 100 m, insotite optional de camere video capabile sa inregistreze evenimentele din campul asigurat;
    - bariere si semibariere automatizate (optional, cu telecomanda radio sau IR), pentru sisteme de „control acces” (inclusiv cu cartele de proximitate);
    - automatizari complexe si variate, pentru porti (pietonale sau de acces auto), usi de garaj, usi pentru acces in spatii publice, inclusiv usi rotative; la comanda, putem aduce portile sau usile direct de la producatori din strainatate. Executarea service-ului in perioada de garantie si post-garantie pentru echipamentele instalate.
    - sisteme revolutionare de inchidere prin amprenta, cod PIN sau Cheie, pentru usile camerelor de hotel, birouri etc.
    - sisteme de interfoane si video interfoane (cu unul sau mai multe posturi) pentru accesul in imobile (de la variante simple / ieftine, la variante speciale / de lux);
    
    - aparate de aer conditionat pentru hoteluri, magazine, cladiri rezidentiale, sedii de firme, apartamente, intr-o varietate deosebita de caracteristici tehnice, marci si modele;
    - instalatii de ventilatie si climatizare pentru hoteluri, magazine si imobile mari;
    - instalatii de aspiratie centralizata pentru hoteluri, clsdiri rezidentiale sau sedii de firme; (aspiratoare de praf instalate la subsolul cladirii si care printr-un sistem de tubulaturi speciale permit aspiratia silentioasa si fara degajari de praf prin simpla racordare a furtunului la o doza din perete).
    - instalatii frigotehnice pentru magazine alimentare si restaurante;

    - centrale termice electrice pentru cladiri rezidentiale, sedii de institutii sau apartamente de bloc;
    - instalatii de incalzire electrica prin pardoseala bazate pe:
             - cabluri electrice speciale la role, sau premontate pe diferite tipuri de suporti textili (plase).
             - metale amorfe, film de carbon, fibre de carbon, sau multe alte solutii de actualitate aplicate in acest domeniu, provenind de la cei mai renumiti producatori de pe piata mondiala!


B.- In domeniul activitatilor de protectie a bunurilor si persoanelor:

    - protectia impotriva scurgerilor de informatii: consultanta pentru servicii de securizare a institutiilor, locuintelor si obiectivelor industriale, inclusiv evaluarea sistemelor de securitate; stabilirea punctelor vulnerabile in modul de organizare si functionare a pazei si securitatii unei institutii (evaluarea potentialului de risc prin efractie) si inlaturarea acestor vulnerabilitati; stabilirea datelor cu continut ridicat de confidentialitate (evaluarea potentialului de risc prin scurgerea de date si informatii din firma) si realizarea masurilor de paza si protectie a acestora prin intermediul mijloacelor tehnice si umane, angrenate intr-un sistem functional complex; organizarea pazei si protectiei unor obiective speciale prin dispozitive umane sau tehnice!
    - Sisteme electronice pentru protectia marfurilor din magazine. Sunt bazate pe tag-uri sau etichete inteligente si sunt destinate pentru protectia marfurilor de raft din marile magazine, in care accesul clientilor este direct si greu de controlat.
    - actiuni si masuri specifice de protectie a datelor si informatiilor cu continut confidential apartinand unor institutii, organisme sociale, sau persoane fizice, impotriva actiunilor ostile desfasurate de persoane rau interesate in acest sens, identificarea si eliminarea pericolelor potentiale.

Domenii de activitate ale firmei

Arme/Paza/Securitate Sisteme antiefractie
Arme/Paza/Securitate Sisteme supraveghere
Arme/Paza/Securitate Alarme incendiu
Arme/Paza/Securitate Interfoane
Constructii/Arhitectura Ventilatie climatizare
Constructii/Arhitectura Parchet/pardoseala
Electrice/Electronice Securitate/Sisteme alarma
Energie Centrale termice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.