black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Comert » Magazine de lux » spazio studio
 
 

spazio studio

1576 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei spazio studio
spazio studio
START
Persoana de contact daniel petrescu
CUI RO17809090
Tip firma SRL
Adresa smardan 27, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 021.319.11.33
Mobil 0724.39.55.09
Website http://www.spazio.ro
 

La SPAZIOSTUDIO găsim tot felul de piese de mobilier numai bune pentru designer-ul amator din noi. Momentan accentul este pus pe scaune şi mese, pentru casă, birou, club, bar, restaurant sau orice altă locaţie născocim. Avantajul lor este calitatea şi nu în ultimul rând, confortul oferit. Dacă din cauza aspectului ne facem ceva temeri cum că există vreo şansă să nu împăcăm cu formele futuriste prea bine, o simplă încercare ne va seduce instantaneu şi ne va demonstra că alegerea a fost una îndrăzneaţă, dar inspirată. Aşadar, dacă nu găsim exact acea piesă de mobilier, putem să luăm cataloagele la cercetat şi să ne alegem un model care să fie scos din cele mai îndrăzneţe vise.
Ca răspuns pozitiv al activităţii de peste 4 ani pe piaţa din România, la începutul lunii noiembrie Spazio a inaugurat SPAZIOSTUDIO, un showroom inedit, aflat în centrul istoric al Bucureştiului, dedicat în principal scaunelor, destinate atât funcţiunilor locuinţei, cât şi birourilor , hotelurilor şi restaurantelor. Însă, cei interesaţi pot face comenzi pentru achiziţionarea oricărui obiect de mobilier. Designul mobilierului este semnat de nume precum Pininfarina, Claudio Dondoli, Phillip Starck şi alţii.
Daca am simţit vreodată nevoia de a fura un scaun dintr-un club mai trendy doar pentru că ne-am îndrăgostit de formele lui îndrăzneţe, acum ne putem domoli instinctele la Spazio Studio. Cele mai diverse şi mai îndrăzneţe modele îşi caută un loc de cinste în locuinţele/birourile noastre.
Şi dacă în copilărie iubeam scaunele bunicii pentru că ni se părea că au un aspect tare ciudat, dar acum că le-am moştenit nu le putem folosi deoarece timpul nu a fost gentil cu ele, putem să achiziţionăm unele asemănătoare, dacă nu chiar identice.
Preţurile încep de la 50 de euro şi ajung până la câteva sute, în funcţie de materiale şi designer. Unele modele de scaune sunt disponibile şi pentru închiriat.
În showroomul SPAZIOSTUDIO sunt organizate frecvent vernisaje ale artiştilor consacraţi, cât şi ale tinerilor artişti, evenimente culturale, proiecţii.

Originalitate, design, diversitate, inovatie, culoare, calitate – intr-un cuvânt SPAZIOSTUDIO.

Domenii de activitate ale firmei

Comert Magazine de lux
Comert Mobilier/Obiecte decorative
Constructii/Arhitectura Arhitectura
Constructii/Arhitectura Decoratiuni
Constructii/Arhitectura Design
Constructii/Arhitectura Gradinarit
Mobilier/Produse din lemn Accesorii mobilier
Mobilier/Produse din lemn Mobila
Mobilier/Produse din lemn Mobila de arta si unicate
Mobilier/Produse din lemn Mobila pentru birou
Mobilier/Produse din lemn Mobila pentru gradina
Mobilier/Produse din lemn Mobilier
Mobilier/Produse din lemn Mobilier industrial
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.