black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Technic Design Construct

1190 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Technic Design Construct
Technic Design Construct
START
Persoana de contact PREDA IONUT
CUI RO23327592
Tip firma SRL
Adresa BIBESCU-VODA, BL.E, SC.B, APT.14, Pitesti, Arges
Email Contacteaza
Telefon 0348446993
Mobil 0766633478
Website http://www.technic-design.eu
 

SC TECHNIC DESIGN CONSTRUCT SRL ofera proiectelor dvs. solutii complete de proiectare2D+3D, conceptie, simulari 3D, executie si asistenta tehnica de cel mai inalt nivel in urmatoarele domenii de activitate:
Inginerie industriala - conceptie, proiectare 2D+3D, proiectare tehnologica/proces de fabricatie, implantari linii de fabricatie.
Inginerie Urbanism - conceptie, proiectare 2D/3D si consultanta in alegerea din punct de vedere estetic a solutiilor tehnice optime prin simulari 2D/3D pe calculator si adaptate cerintelor clientului.
Constructii civile si industriale - conceptie/proiectare si executie design interior/exterior/peisagistic, consultanta in proiectele de arhitectura, avand la dispozitie o echipa formata din arhitecti, constructori de succes si personal calificat in amenajari interioare.
Mobilier casnic/industrial – conceptie, proiectare 2D+3D, simulari 3D si executie mobilier de uz casnic si industrial din lemn solid/pal/inox, in conformitate cu cerintele clientului si a conditiilor ambientale oferite de spatiul in care se amplaseaza mobilierul respectiv.
Solutii IT - consultanta (informare, documentare), configurari Hardware+Software, proiectarea retelelor de comunicatii, securizarea si protejarea datelor, instruiri asupra modului de utilizare si administrare a solutiilor oferite.
SC TECHNIC DESIGN CONSTRUCT SRL doreste ca prin serviciile oferite sa devina furnizor traditional al societatii dumneavoastra si de a va satisface toate dorintele referitoare la: calitate, pret, promtitudine la livrare.
Tot ce facem, facem impreuna cu dvs!

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Amenajari interioare/exterioare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.