black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Unexplored Holiday

582 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Unexplored Holiday
Unexplored Holiday
START
Persoana de contact Corina Stefan
CUI 30062897
Tip firma SRL
Adresa Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0213453653
Mobil 0747955914
Website http://www.iexplore.ro
 

Agentia de turism, turoperatoare, I explore s-a infiintat pornind de la premisa ca fiecare calatorie inseamna cunoastere, fiecare destinatie inseamna o experienta.
Ne-am propus ca prin noi fiecare sa isi gaseasca o vacanta pentru suflet si sa ii implineasca dorinta. Daca nu nu si-a gasit vacanta pe masura, o vom croi noi cu cele mai bune materiale turistice si cele mai alese destinatii!

Agentie de turism, turoperatoare, care prin destinatiile proprii in Romania repozitioneaza tara noastra pe harta turistica a romanilor si a lumiii.
Agentia I explore se adreseaza in Romania inclusiv segmentului corporate, caruia doreste sa ii aduca un plus valoare prin servicii integrate si eficiente de rezervari, organizare deplasari. In acelasi timp, tot pentru segmentul companiilor, am gandit un pachet de turism pentur motivarea personalului, "Vacanta in fiecare luna".
In acelasi timp agentia I explore va poate oferi destinatii in intreaga lume. Va aducem un sejur relaxant in insoritele Grecia sau Spania, puteti avea o vacanta accesibila in Bulgaria, un circuit cultural in Europa sau o experienta de sufle in destinatii exotice recum in China, India sau Tibet. Daca va plictisiti in weekend, va invatam cum se spune "Buna dimineata" in spaniola, germana, italiana, sau orice alta limba europeana doriti trimitandu-va intr-un city break in Barcelona, Roma, Milano, Berlin, Viena sau in orice alt oras eropean ati gandi.
In acelasi timp pe segmentul incoming agentia I explore are circuite culturale si de explorarea a naturii in Romania, precum si sejururi de relaxare in zone absolut mirifice ale Romaniei, Transilvaniei, ale Olteniei de sub munte, Tara Fagarasului sau circuite in intreaga Romanie.
Circuitele noastre spirituale sunt fie mai mult decat simple pelerinaje, sunt calatorii care nu se adreseaza numai ortodoxismului, ci sufletului.
La final, dar nu la urma, agentia I explore intentioneaza sa acorde o atentie deosebita persoanelor cu dizabilitati, personalizand oferte pentru turistul cu nevoi speciale, in masura in care logistica romaneasca o permite, pe viitor urmand sa aducem cele mai frumoase vacante pentru toti turistii cu nevoi speciale.

Domenii de activitate ale firmei

Turism/Sport/Divertisment Agentii de turism
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.