black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism » WASTEELS Voyages Roumanie
 
 

WASTEELS Voyages Roumanie

4348 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei WASTEELS Voyages Roumanie
WASTEELS Voyages Roumanie
START
Persoana de contact Marian ANTON
CUI R7400829
Tip firma SRL
Adresa Incinta Garii de Nord, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 2227844
Mobil 0722314176
Website http://wasteelstravel.ro
 

WASTEELS Voyages Roumanie este filiala in Romania al unuia dintre cei mai mari Tour Operatori feroviari din Europa – WASTEELS INTERNATIONAL.

Infiintata in 1951 in Belgia, societatea are astazi o retea de peste 180 de agentii si puncte corespondente in 20 de tari Europene unde desfasoara activitati specificice industriei turistice.Din anul 1993, Wasteels International este membra a Uniunii Internationale a Cailor Ferate (UIC) ca membru asociat.

In Romania, WASTEELS si-a inceput activitatea in 1995 ca agentie de voiaj avind ca domeniu de activitate distributia biletelor de tren pentru calatoriile internationale. Din anul 2000, activitatea a fost extinsa si pe partea de turism si ticketing pentru avioane ajungind in prezent sa desfasoare toate activitatile specifice turismului.

In prezent WASTEELS Romania este agent acreditat IATA si singurul TO acreditat de SNCFR pentru a comercializa bilete de tren pe teritoriul Romaniei.
Agentia noastra emite bilete de tren pentru toate rutele Europene si incepind din acest an si pentru rutele interne si deasemenea poate face rezervari de locuri la vagoanele de dormit sau cuseta.
Incepind cu data de 1 Ianuarie 2004, ca urmare a primirii Romaniei in grupul Eurail, agentiile WASTEELS sunt singurele puncte din Romania desemnate ca Birouri de Asistenta EURAIL.

Iata pe scurt activitatile WASTEELS ROMANIA :
1. emitere bilete de tren pentru rutele internationale si interne ; posibilitatea de a organiza trenuri charter si deasemenea de a oferi vagoane special comandate pentru transportul grupurilor mari ;
2. Birou de Asistenta EURAIL ;
3. emitere bilete de avion pentru aproape orice destinatie ;
4. bilete de autocar ;
5. asigurari medicale ;
6. pachete turistice ;
7. inchirieri de masini ;

Domenii de activitate ale firmei

Turism/Sport/Divertisment Agentii de turism
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.