View Single Post
  #63  
Old 02-10-2010, 08:29 AM
sserbanro's Avatar
sserbanro sserbanro is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Greece
Posts: 88
Default Despre trafic

Quote:
Originally Posted by paul View Post
De ce nu comentezi acel link ?!
Ca acolo spui ca nu poti sa aduci trafic ...
Tafic ... blind ... pot sa aduc ... nu ma intereseaza ...
Ma interesa real ... nu PING !
Din păcate, mă aflu acum într-o situaţie foarte dezavantajoasă pentru mine. Am pierdut tot ceea ce am realizat în 3 ani de muncă din greu. Povestea e lungă şi aici e off-topic. Ideea este că am ceva experienţă în ce ziceţi voi aici şi aveţi amândoi dreptate, dar fiecare din voi, are alte obiective prioritare. Mai mult, aveţi fiecare o experienţă DIFERITĂ. De dragul eleganţei şi civilizaţiei acestui forum, lăsaţi împunsăturile la o parte şi veniţi cu oferte serioase.
OBSERVAŢII:
1. 2000 vizite UNICE, e trafic de sit cu peste 2 ani vechime, deci gata cu prostiile astea!
Paul are dreptate cănd zice de "blind-traffic".
2. Paul, traficul de care ai nevoie, e de cam 700 - 1000 vizite lunar şi dacă ştii ce vrei, atunci poate ştii şi că asta se plăteşte PER VIZITATOR. Asta se cheama PAY PER LEAD.
3. Dacă vrei cu adevărat trafic, atunci discuţi cu plata ÎNCEPÂND de la 0,01 euro/lead.
Asta înseamnă un preţ DE NIMIC, dar ca sumă, inseamnă la cursul leului de aici din Grecia de unde sunt eu, 90 lei/2000 unici sau, 4,5 lei /100.
Asta e BAZA DE NEGOCIERE.
Dacă ai idee ce înseamnă afaceri online, atunci poate ştii că UN SINGUR LEAD, poate fi plătit de mii de companii de pe net, cu preţuri mult mai biune decât ce oferi tu.
Sunt firme care oferă 0,20 USD/lead. La un CTR de 5%, asta înseamnă 1$/100 vizitatori.
Lasă iluziile pe care ţi le-au oferit siturile româneşti, care plătesc 1000 clicuri cu 1 cent, gen paidmail.ro. Astea sunt GĂINĂRII pe net. O să găseşti poate proşti care să îşi piardă ceva vreme cu tine, DAR! Îţi vei compromite singur afacerea în acest mod!
Traficul SERIOS, se face prin relaţii de la om la om! Asta, înseamnă să îţi faci singur liste de contacte. Asta, dacă ştii ce e aia. Dacă mi-aş fi propus să fac aici un curs de afaceri online, poate explicam mai în detaliu.
Dacă te interesează să lucrăm împreună, vino pe grupul meu din semnatură.
Am o ofertă concretă pe care pot sa ţi-o fac. Depinde de tine ce iese.
Reply With Quote