Go Back   Forum Afaceri > Afaceri > MLM (network marketing)

MLM (network marketing) Stiri, discutii, noutati

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-17-2010, 01:13 PM
Mihai86 Mihai86 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default SiteTalk-Unaico

SiteTalk – startul unui site gigant in lume !!!!


De ce SiteTalk -ul este o alternativă reală la Twitter, Facebook, YouTube, Xing,Myspeace, etc, pentru care mulţi din intraga lume se inregistreaza aici.
De ce SiteTalk-ului se va pune în curând, toate celelalte site-uri sociale in umbra!
De ce SiteTalk-ul este într-adevăr ceva unic , pentru ca puteţi găsi totul la un loc, ceea ce ofereau celelalte site-uri separat.

SiteTalk-ului este un site multifunctional, platformă multilingvă sociale de reţea care toti oameni din întreaga lume. Acest lucru nu este ceva nou,si alte site-uri o fac la fel. In mod gratuit. Caracteristica SiteTalk-ului este că totul este conceput dintr-o bucată. O reţea socială, toate pe o platformă care uneşte toate cele oferite individual de YouTube, Facebook, Twitter,Netlog, Neogen, Hi5,Myspeace etc. Imaginaţi-vă lui, pur şi simplu de aici înainte, cat este de practic. Trebuie numai să intraţi într- o singură pagina şi apoi puteţi folosi toate serviciile care sunt disponibile numai în alt aspect individual.

Dincolo de caracteristici obişnuite cum ar fi chat-uri, bloguri, forumuri, videoclipuri, muzica, încărcări şi descărcări, de căutare, etc discuţie de pe site-, de asemenea, are mult mai multe oferte. SiteTalk-ul este o piata internationala pentru contacte personale şi comerciale, anunturi, locuri de muncă, servicii imobiliare, convenţia şi portalul evenimente, web catalog şi motoare de cautare.

În plus faţă de aceste servicii site-ul este destinat în mod special si pentru Networkeri. Nu va fi o persoană de contact în mod special pentru agenţii de vânzări. Fiecare se serveste cu ce are nevoie, din oferte. Cu un radio şi televiziune on-line site-ul este bine pregătit pentru viitor.

Şi ultimul dar nu cel din urma, SiteTalk-ul ofera ceva care numai aici există în alt loc conceptul unic pentru un utilizator: un model complet gratuit de afaceri pentru toată lumea. Această ofertă se adresează tuturor utilizatorilor de pe platforma si apoi posibilitatea de a participa la dezvoltarea platformei, prin invitarea de noi membrii. Fiecare utilizator primeste biroul său personal virtual,o imagine de ansamblu cu privire la cifra de afaceri şi a comisionului realizat.
De altfel, comisioanele sunt foarte profitabile şi poate fi văzut in acest Back Office, localizat pe site-ul oficial al firmei la http://unaico.com, unde simplu va loghati cu datele personale, cu care v-ati inscris la SiteTalk.
Pentru cei care doresc sa dezvolte aceasta afacere in mod rapid, proprietarii ofera si un pachet de start rapid. Contactati persoana care v-a invitat si veti primi detalii, participati la conferintele online de prezentarea oportunitatii. Informati-va cat mai repede.INSCRIERE GRATUITA AICI
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


© Arkad Data. Toate drepturile rezervate. | Web Development By IT Exchange | Design Vectorpixel


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.