Go Back   Forum Afaceri > Auto > Vanzari/Cumparari AUTO

Vanzari/Cumparari AUTO Aici puteti publica anunturile dvs. privind vanzarea sau cumpararea de automobile.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-06-2011, 11:23 AM
awaxro awaxro is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 9
Default Vand HID Xenon D2S Philips

BECURI HID XENON D2S

2 BUC


Se instaleaza doar pe autoturismele cu instalatie xenon din fabrica.

Va rugam sa ne informati, inainte de a cumpara, temperatura de culoare a becului de care aveti nevoie.

Temperaturi de culoare: 4300K, 6000K, 8000K, 12000K

Toti clientii nostrii vor primi cadou un set de LED-uri de pozitie, de culoare albastra, la fiecare set de becuri HID Xenon cumparat. Va rugam sa ne indicati in e-mail in cazul in care doriti ca LED-urile sa fie de culoare alba!
Aproape toate produsele noastre vor fi trimise imediat din stoc. Goluri de aprovozionare pot sa apara, de aceea va rugam sa intrebati inainte de a cumpara!

E4 & certificare CE
ISO-9001: 2000


BECURILE XENON HID – INFORMATII GENERALE:

HID (High Intensity Discharge = Descarcare de Inalta Tensiune) se refera la noua tehnologia revolutionara de iluminare ce se bazeaza pe o descarcare electrica folosita pentru a aprinde gazul xenon dintr-un mic container sigilat in bec. Iluminarea HID nu are la baza un filament ci creeaza lumina prin aprinderea unei descarcari electrice intre 2 electrozi cu quartz aflati in interiorul capsulei cu gaz xenon.

AVANTAJELE BECURILOR HID XENON

SECURITATE

Protectie impotriva scurt circuitului.
Protectie de inversa polaritate.
Cu un design puternic, becul este protejat impotriva supraincalzirii.
Creste foarte mult siguranta autovehiculului.
Lumina alba, clara.
Becul xenon produce cu pana la 300% mai multa lumina decat un bec cu halogen conventional, consumand in acelasi timp aproape la jumatate curent electric (35W fata de 55W). In plus durata de viata este de pana la 10 ori mai mare decat cea oferita de becurile cu halogen, in consecinta egaland durata de exploatare/viata a unui autoturism.

Becurile normale cu halogen ~ 1000 lm

Becurile HID xenon ~ 3000 lm


DURATA DE VIATA MAI LUNGA

Fata de becurile cu halogen, HID xenonul nu se supraincalzeste si este mai rezistent la socuri. Durata de viaţă utilă este estimată la 3000 de ore, fiind de 10 ori mai mare decβt media de viata a becului cu halogen.

PUTERE


Instalatiile HID Xenon consuma doar 35 W, in comparatie cu cei 55 - 75 W consumati de becurile cu halogen, iar fluxul luminos poate fi de pana la 3 ori mai mare. Sistemele XENON consumǎ o cantitate semnificativ mai micǎ de curent din sistemul electric al automobilului dumneavoastrǎ datorata de temperatura de operare mai mica. Un alt beneficiu al sistemului HID xenon este acela de a reduce costurile de intretinere ( reduce consumul de combustibil).

Temperatura de culoare:

4300K – Alb clar

Becul HID xenon de 4300K emite aproximativ 3100 lm, fiind de 3 ori mai puternic decat becul cu halogen. Becul este de culoare alba cu nuante de galben, iar lumina reflectata este asemenatoare cu cea OEM HID XENON a vehiculelor echipate cu acest kit. Este ideal pentru clientii care conduc mai mult si au nevoie de vizibilitate optima.

6000K – Alb stralucitor

Becul HID xenon 6000K emite aproximativ 2900 lm, fiind de 3 ori mai puternic decat becul cu halogen. Desi are consumul mai mic de decat becul xenon de 4300K, emite o lumina alba clara cu nuante de albastru.

8000K – Alb albastru

Becul HID xenon 8000K emite aproximativ 2500 lm, fiind de 3 ori mai puternic decat becul cu halogen. Lumina emisa este de culoare albastra si are putere mai mica decat becul xenon 6000K. Aceasta culoare este cea mai cautata in randul clientilor.

12000K – Albastru inchis

Becul HID xenon 12000K emite aproximativ 2000 lm, fiind de 2 ori mai puternic decat becul cu halogen. Lumina emisa este mai profunda, de culoare albastra cu nuante de violet, mai inchisa decat cea a becului xenon 6000K. Este recomandata clientilor care doresc o culoare mai exotica.

30000K – Albastru violet

Becul HID xenon 30000K emite aproximativ 2000 lm, fiind de 2 mai puternic decat becul cu halogen. Aceasta temperatura de culoare emite o lumina albastra-violet, fiind mai inchisa decat cea de 12000K. De asemenea, este recomandata clientilor care doresc o culoare exotica.

! De retinut: Temperatura Kelvin ( K ) este invers proportionala cu gradul de amplificare al luminii (cu cat temperatura de culoare este mai mare, cu atat gradul de amplificare al luminii este mai mic).

Pentru mai multe informatii: ro.ztechauto@gmail.com

Pret 60 ron
Attached Images
File Type: jpg d2s pt site.jpg (52.2 KB, 1 views)
File Type: jpg d2s pt site2.jpg (55.2 KB, 1 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


© Arkad Data. Toate drepturile rezervate. | Web Development By IT Exchange | Design Vectorpixel


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.