black friday romania 2018
 
 
 
Home » Oportunitati Afaceri » Cultura/Educatie/Training » Curs Autorizat AGENT VANZARI
 
 

Curs Autorizat AGENT VANZARI

2402 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Con Invest
Con Invest
START
Persoana de contact Marinescu Sergiu
CUI 12132480
Tip firma SRL
Adresa Viorelelor, Nr.20, Arad, Arad
Email Contacteaza
Telefon -
Mobil -
 

SC CONSULT INVESTMENT SRL
Tel. 0257/262708; 0727/447022; Fax. 0257/212045

Stimata doamna/Stimate domn,

SC CONSULT INVESTMENT SRL este o firma care are ca si domenii de activitate formare profesionala si consultanta in marketing, cu o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale /multinationale , pe intreg teritoriul Romaniei.
SC CONSULT INVESTMENT SRL are placerea sa va invite la cursul:

AGENT VANZARI

Certificarea si competentele obtinute printr-un astfel de curs sunt necesare - pentru incadrarea personalului pe pozitiile Agent de Vanzari, Reprezentant de Vanzari, Consultant de Vanzari, indiferent de domeniul de activitate al firmei.
De asemenea, un astfel de curs este destinat si componentilor compartimentului de marketing, deoarece ofera informatii si exemplificari practice destinate cresterii volumului desfacerilor si maririi ratei profitului.

Tematica cursului:

Prospectarea pietei;
Marirea portofoliului de clienti
Planificarea activitatii individuale zilnice
Desfasurarea activitatii de merchandising
Negocierea conditiilor de vanzare
Derularea si coordonarea vanzarii produselor/serviciilor;
Monitorizarea clientilor
Asigurarea de servicii post-vanzare
Munca în echipa si comunicare interactiva
Promovarea imaginii de firma
Dezvoltarea profesionala

Pentru participanti, un astfel de curs le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.

Cursul se deruleaza la nivelul intregii tari, in functie de cereri/solicitari.
Durata : 36 ore;
Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste patru reprezentanti.
Taxa de participare: 200 Euro/participant( se acorda discount pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie);
Pentru un numar mai mare de patru participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.
In costul cursului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.


Cursul este autorizat de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

La terminarea cursului, pe baza unui examen de absolvire, se vor elibera certificate de absolvire, care se inregistreaza in carnetele de munca / registrul de evidenta a salariatilor.

De asemenea, la solicitarea d-vs suntem deschisi si la organizarea altor seminarii/cursuri/traininguri. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati .

Pentru inscriere( rezervarea locului ), informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la tel. 0257/262708; 0721/914670, 0727/447022,fax 0257/212045.
In asteptarea raspunsului d-voastra, va dorim o activitate profitabila.

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.