black friday romania 2018
 
 
 
Home » Oportunitati Afaceri » Cultura/Educatie/Training » Curs / Training Tehnici de Vanzare destinate cresterii Profitului
 
 

Curs / Training Tehnici de Vanzare destinate cresterii Profitului

2607 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Con Invest
Con Invest
START
Persoana de contact Marinescu Sergiu
CUI 12132480
Tip firma SRL
Adresa Viorelelor, Nr.20, Arad, Arad
Email Contacteaza
Telefon -
Mobil -
 

SC CONSULT INVESTMENT SRL
Tel: 0257/262708; 0721/914670; Fax: 0257/212045;

Stimata doamna / Stimate domn,

SC CONSULT INVESTMENT SRL este o firma care are ca si domenii de activitate formare profesionala si consultanta in marketing, cu o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale /multinationale , pe intreg teritoriul Romaniei.

SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la programul de training, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate:

TEHNICI de VANZARE si PROMOVARE destinate cresterii nivelului si ratei PROFITULUI

CURSUL – prin tematica propusa - este adresat atat ECHIPEI DE VANZARI (AGENTI DE VANZARI, REPREZENTANTI DE VANZARI, CONSULTANTI DE VANZARI ), cat si COMPONENTILOR COMPARTIMENTULUI DE MARKETING, deoarece ofera informatii si exemplificari practice destinate cresterii volumului desfacerilor si maririi ratei profitului.

Tematica Cursului:

- Stabilirea si mentinerea unui portofoliului optim de clienti;
- Elaborarea eficienta a ofertei pentru produsele/serviciile comercializate;
- Modalitatile de segmentare a pietei-tinta in scopul identificarii cu precizie a segmentelor de clienti potentiali, pentru transformarea acestora in clienti efectivi;
- Alegerea celor mai adecvate tipuri de canale de distributie;
- Tactici de convingere/negociere la locul vanzarii;
- Identificarea caracteristicilor concurentilor directi si indirecti;
- Realizarea unei baze de date cu informatii despre clientii potentiali si despre concurenti;
- Alegerea si aplicarea celor mai adecvate modalitati de promovare a imaginii firmei (promovare prin publicitate si reclama comerciala, promovare prin marca, promovare la locul vanzarii, promovare prin targuri si expozitii, promovare prin internet);
- Urmarirea feed-backului activitatii de promovare, prin elaborarea si aplicarea de chestionare de marketing destinate determinarii gradului de satisfactie a cumparatorilor;

Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.

Pentru participanti, un astfel de program de training le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.
In costul cursului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.
Cursul se deruleaza la nivelul intregii tari, in functie de cereri/solicitari.

Durata : 20 ore;
Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste patru reprezentanti.
Taxa de participare: 400 RON/participant( se acorda discount pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie);
Pentru un numar mai mare de patru participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.
La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training ale companiei dumneavoastra.

Pentru inscriere ( rezervarea locului ) si relatii suplimentare nu ezitati a ne contacta la tel 0257/262708, 0721/914670, 0727/447022, fax 0257/212045;

In asteptarea raspunsului d-voastra, va dorim o activitate profitabila.


De asemenea, la solicitarea d-vs suntem deschisi si la organizarea altor seminarii/cursuri/traininguri. Pentru detalii suplimentare asteptam a ne contacta .

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.