black friday romania 2018
 
 
 
 
 
Computech Data
Computech Data

Computech Data - Expertul tau in laptop-uri - service profesional laptop-uri si notebook-uri, reparatii componente laptop-uri, comercializare componente si accesorii laptop-uri si notebook-uri.

Expert Company Group
Expert Company Group

Sisteme si componente PC second-hand Firma noastra va ofera o paleta completa de produse in domeniul tehnicii de calcul - sisteme PC Intel si AMD, laptop-uri, monitoare TFT, imprimante laser si Inkjet, accesorii si componente. Produsele comercializate sunt de marca, renumite pe plan...

Laptop Direct SRL
Laptop Direct SRL

Magazinul online de componente noi pentru notebookuri, fiind listate numeroase tipuri de baterii si incarcatoare pentru orice fel de marca de laptop. E foare comod ca aceasta comanda se poate face rapid pe internet, iar produsele vor ajunge in scurt timp la domiciliul clientului.

OK IT ONLINE
OK IT ONLINE

In vederea realizarii misiunii sale, un important obiectiv al companiei OK IT ONLINE este intelegerea provocarilor cu care se confrunta companiile mari, medii si mici in procesul de dezvoltare a unei afaceri profitabile, competitive, adaptate la cerintele mereu crescande ale pietei.

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.