black friday romania 2018
 
 
 
 
 
 
Pagina: 1 2 3
 
Agrocon
Agrocon

Vindem sere noi si second hand acoperite cu sticla sau folie, complet utilate. Montaj la cheie cu garantie europeana. Centrale termice. Sisteme de irigare si control clima computerizate. Asistenta pentru culturi in sera.

ambasador plus
ambasador plus

produce: -echipament de macinat deseuri de mase plastice -utilaje de sudura -centrale termice si cazane de baie cu combustibil solid -motopompe si tunuri pentru stingerea incendiilor -utilaj alimentar(roboti de bucatarie si cofetarie)

AQUATERM
AQUATERM

Contoare, centrale termice, sisteme de automatizare, sisteme de detectie

ASYS CONTROL
ASYS CONTROL

Magazin on-line cu echipamente si istalatii pentru acasa.

Azl Marketing
Azl Marketing

Societate ce comercializeaza centrale termice, aparate de aer conditionat, radiatoare, boilere, panouri solare, arzatoare.

B.L.C. Instal Construct Group
B.L.C. Instal Construct Group

Firma specializata in executia lucrarilor de instalatii : termice,sanitare,electrice,ventilatie si climatizare; Ofera: -manopere si profesionalism la cele mai inalte standarde -garantii de lucrare -consultanta tehnica de specialitate(alegerea solutiilor optime pentru proiectare si executia...

Benedek & CO
Benedek & CO

Distribuitor zonal FERROLI, MOTAN(KOBER) si DEUTEK. Comercializam toata gama de materiale pentru instalatii termice si sanitare. Distribuim toata gama de produse ale companiei DEUTEK (vopsele lavabile si alchidice, adezivi, gleturi, etc.) Oferim servicii asistenta tehnica si autorizari ISCIR...

Brico Steel
Brico Steel

Oricine poate apela la Bricosteel pentru a gasi solutia potrivita in functie de propriile nevoi si, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti de ofertele disponibile, nici de profesionalismul cu care vor fi tratati, gama fiind suficient de variata pentru fiecare client.

casitherm
casitherm

instalatii termice la cheie, centrale termice, radiatoare, pompe, panouri solare, aer conditionat, etc

Catalin Construct-Instal
Catalin Construct-Instal

Societate comerciala cu profil instalatii sanitare, termice si electrice cu sediul in Bucuresti. Acoperim o gama variata de servicii in domeniu actionand promt la solicitarea dumneavoastra in Bucuresti si in judetul Ilfov NON-STOP.

Centrale.ro
Centrale.ro

Magazin online ce comercializeaza centrale termice, aparate de aer conditionat, radiatoare de otel, aluminiu, fonta si decorative, boilere indirecte si electrice, pompe si altele.

Coldex
Coldex

Comercializare, instalare,echipamente incalzire, climatizare,electroalimentare, import panouri solare cu tuburi vidate, centrale termice,pompe caldura

Company Metal Construct
Company Metal Construct

Vanzari si Service Centrale Termice, instalatii termice automatizari sisteme termice, instalatii solare

CONBETA
CONBETA

Constructii la cheie,renovari si intimizari,tamplarie PVC si AL , comert cu materiale de constructii si instalatii, Conbeta Instalatii are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalaţii de încălzire, instalaţii sanitare, climatizare şi ventilaţie....

Confidence
Confidence

Confidence Srl comercializeaza o gama larga de: centrale termice, panouri solare, aparate de aer conditionat, materiale sanitare, cabine dus, mobiler baie, baterii, cazi hidromasaj. Posibilitate de plata si in rate.

Cristar Proiect
Cristar Proiect

CRISTAR PROIECT SRL Firma atestata pentru servicii energetice de ASSOCIATION OF ENERGY ENGINEERS- ATLANTA (USA) Autorizatie ISCIR:BPTA1/TIPD/1,2/1610/24.09.2009 Atestat RADTI/RADTA/RADTPNR.00579/16.072010 Autorizatie ISCIR:BPTC1/TIPC/2/1829/29.01.2010 Autorizat RSVTI...

CYCLON TECH
CYCLON TECH

Executie lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile ( electrice, termice, sanitare, de ventilatie ) aferente.

Daimyo Company
Daimyo Company

Prestari-servicii in constructii, recomandari, intermedieri. https://www.facebook.com/pages/Daimyo-Company/266935356712406

Deo Grup
Deo Grup

Firma de instalatii executa reparatii la coloane de apa rece, apa calda, caldura atat la subsoluri de bloc cat si in apartamente, montari centrale termice si separari de gaze.

Deo Grup
Deo Grup

Firma de instalatii executa reparatii la coloane de apa rece ,apa calda ,caldura, inlocuit obiecte sanitare,orice fel de instalatii sanitare, la subsoluri de bloc , apartamente , vile si case, montari centrale termice,panouri solare si separari de gaze .Relatii la tel:0721 775555 sau...

Deporom Tehnica Whb
Deporom Tehnica Whb

DepoRom - depozit de instalatii: centrale termice, aer conditionat, boilere, radiatoare, centrale electrice, centrale pe lemne, panouri solare, convectoare, pompe,etc.

Digital Trust
Digital Trust

Vanzari en gross+instalari+service echipamente ARISTON

E-SHOP MARKET PLACE
E-SHOP MARKET PLACE

Magazin online scule si unelte, articole bricolaj, electrice, electronice si electrocasnice, accesorii si piese auto, articole casa si gradina, tv, audio, video, camere auto, statii auto.

ECOMED Consulting
ECOMED Consulting

S.C. ECOMED CONSULTING SRL va ofera solutia optima pentru incalzirea si racirea spatiilor de locuit , recuperarea energiei termice, prin utilizarea pompelor de caldura .

EDWARD si ASOCIATII
EDWARD si ASOCIATII

Firma Cod Caen 4311(Lucrari de demolare a constructiilor) Demoleaza, Dezmembreaza, Taie, Dezafecteaza orice domeniu si in ORICE CONDITII, Fabrici, Balastiare, Macarale, Poduri Rulante, Barje, Vapoare, Centrale Termice, Rezervoare Periculoase. Taiem orice domeniu din fier vechi inox aluminiu...

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.