black friday romania 2018
 
 
 
 
 
Andisimo
Andisimo

Andisimo s.r.l. Bacau este o companie în continuă ascensiune, a carei principală activitate o reprezintă colectarea şi procesarea deşeurilor reciclabile.

COMPREST
COMPREST

Colectare si transport deseuri menajere, industriale asimilabile, deseuri incomode. Servicii de vidanjare. Amenajare si intretinere zone verzi, salubrizare stradala. Mobilier urban si de gradina. Confectionare si montare indicatoare de circulatie, marcaje rutiere.

Gabriel Grup
Gabriel Grup

Centru de colectare deseuri din hartie si carton, comercializare deseuri.

Lago Solutions
Lago Solutions

LAGO SOLUTIONS GROUP este o companie care acopera mai multe domenii de activitate cum ar fi: consultanta mediu, consultanta management, traduceri, servicii de transport, servicii de curatenie. Infiintata in anul 2013, compania, este formata dintr-o echipa tanara, calificata pentru a rezolva...

MBT Maschinenhandel GmbH
MBT Maschinenhandel GmbH

Firma MBT produce echipamente pentr prelucrarea deseurilor reciclabile si statii de sortare si transfer al deseurilor. Producem prese de balotat, prescontainere, prese orizontale, compactoare statice, shredere, tocatoare, perforatoare de PET.

Mond Max Serv
Mond Max Serv

Firma Mond Max Serv cu sediul in Str. Sangerului, Nr.4, Sect. 1, Bucuresti, a fost infiintata in anul 2006 cu capital integral privat. Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta colectarea si comertul cu ridicata al deseurilor reciclabile. Prin activitatea sa, Mond Max Serv va...

Stericycle Romania
Stericycle Romania

Suntem o companie care oferă la nivel național servicii de colectare, transport și eliminare finală a deșeurilor periculoase și nepericuloase din următoarele sectoare de activitate: industrial, veterinar, medical și farmaceutic.

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.