Sunt atat de multe chestiuni pe care trebuie sa le ai in vedere pe parcursul anilor, incat uneori ai senzatia ca te sufoci si ca ceea ce iti doresti tu niciodata nu se poate indeplici. Cu toate astea de cele mai multe ori ai senzatia ca tocmai aceste lucruri pe care ti le doresti atat de mult sunt atat de importante si ca nu poti si faci alteva decat sa te gandesti la toate aceste aspecte.

Pentru unii din pacate astfel de lucruri materiale devin mai mult decat o obsesie si nimeni nu le mai pot sta in cale pana ce nu le obtin. Cu toate astea, genul acesta de persoane nu-și pun intrebarea: ce voi face daca intr-o zi va trebui sa sunt la numarul de telefon 0733 863 727 de servicii funerare? Care va fi felul in care se vor comporta si cum se vor termina toate acele lucruri de care toti fugim, dar pe care nu le putem impiedica sa se intample?

Citeste si:  Cat castiga vedetele din Liga 1?

Uneri, chiar daca ne permitem sa credem ca vom fi destul de puternici astfel incat nimeni sa nu ne mai spuna ceva, in momentele cu o astfel de incarcatura sunt poate prea putine persoane care se incumeta sa faca ceva bun pentru acea persoana care a decedat. Pentru ca sunt nenumarate persoane care isi doresc sa realizeze doar ceea ce trebuie facut, ceea ce este impus si nimic mai mult. Insa genul acesta de comportament nu le va face bine, nici pentru cei care se comporta asa și nici pentru cei din jurul lor.

Si chiar daca de multe ori oameniidin jur vor spune ca este doar o simpla criza pe care vrei nu vrei trebuie sa o depasesti in sinea ta stii ca este ceva mai mult. Stii ca nu te poti detasa prea mult de o astfel de situatie si din pacate iti dai seama in mare parte cam cat de mult ai gresit, cat de mult te-ai schimbat si cat de mult ai lasat persoanele impoartante undeva in plan secund, undeva mult prea in spate ca sa poti recupera un anumit timp. Si avand in vedere toate aceste aspecte inca ne-am obisnuit sa spunem ca niciodata nu este prea tarziu sunt momente si situatii cand aceasta metafora nu este valabila.

Citeste si:  Ferma pentru cresterea melcilor