Banca Comerciala Romana (BCR) ofera persoanelor fizice dobanzi promotionale, incepand cu 5,3%/an pentru EUR, la creditele garantate cu garantii reale. Totodata, BCR pune in aplicare, in premiera, conceptul de a rasplati fidelitatea clientilor. Astfel, clientii fideli BCR pot beneficia de dobanzi mai mici la aceste credite decat clientii standard.

Banca deruleaza pana la sfarsitul anului (perioada 22.10 – 31.12 2007) o campanie promotionala pentru anumite categorii de credite garantate cu garantii reale, si anume: Maxicredit Super BCR (credit de nevoi personale garantat cu ipoteca), Camin Super BCR (creditul imobiliar) si Rezidential Super BCR (creditul ipotecar).

In cazul Maxicredit Super BCR (EUR) dobanda, in prezent, este de 7,4%. In cadrul campaniei promotionale dobanda scade la 6,95% pentru clientul standard in timp ce pentru clientul fidel BCR dobanda este de numai 6,45%.

La creditul imobiliar Camin Super BCR (EUR) nivelul standard al dobanzii, in prezent, este de 6,2%. In perioada campaniei dobanda se reduce la 5,8% pentru clientul standard in timp ce clientul fidel BCR beneficiaza de o dobanda redusa cu inca 0,5 p.p. respectiv de 5,3%.

Citeste si:  SIF-urile cresc dupa publicarea contractului pentru BCR

In cazul creditului ipotecar Rezidential Super BCR (EUR) nivelul standard al dobanzii este, in prezent, de 6,2%. In cadrul campaniei dobanda pentru clientul standard este de 5,8% in timp ce pentru clientul fidel BCR dobanda scade la 5,3%.

Clientii fideli BCR sunt aceia care in momentul solicitarii creditului si-au incasat, de cel putin 2 luni, salariul/pensia intr-un cont curent deschis la BCR. Clientii standard sunt considerati clientii care in perioada Campaniei solicita unul din creditele promovate.

Grupul Erste este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50.000 de angajati care deservesc peste 16 milioane de clienti in mai mult de 2.700 de unitati din 8 tari. Grupul Erste gestiona, la 30.06.2007, active in valoare de 198 miliarde EUR, inregistra un profit net de 566 milioane EUR si un ROE de 13,8%.