black friday romania 2018
 
 
 
Home » Stiri Afaceri » Comunicate de presa » Analizele necesare pentru diagnosticarea corecta
 
 
Economie Banci/Finante
Marketing & PR Companii
Imobiliare IT & C
Auto Recomandari eAfacere
Comunicate de presa Advertoriale
 

Analizele necesare pentru diagnosticarea corecta

Diagnosticarea unui pacient poate însemna o călătorie lungă sau scurtă, în funcție de rezultatele analizelor și de simptomele resimțite. Procesul este diferit de la un medic la altul, de la o clinică la alta sau de la o boală la alta, dar ceea ce rămâne constant este nevoia de a înțelege corect simptomele și de a alege abordarea cea mai bună pentru diagnosticare și tratament. În funcție de medicul care realizează controlul, de timpul pe care îl acordă pacientului, de întrebările pe care le adresează și de capacitatea de a afla toate detaliile despre istoricul medical al familiei, respectiv despre schimbările din viața acestuia, se recomandă cursul medical de acțiune.


De cele mai multe ori, diagnosticarea urmează o serie de pași comuni, care însă pot să fie diferiți, în funcție de afecțiunea medicală resimțită:


  1. Evaluarea inițială a diagnosticului (istoricul pacientului, examenul fizic, evaluarea bolii și a simptomelor pacientului, formarea unui diagnostic diferențial și efectuarea testelor de diagnostic)
  2. Testarea diagnosticului - performanța, interpretarea și comunicarea rezultatelor testelor
  3. Trimitere, consultare, tratament și programarea consultației de follow-up


Pacientul, indiferent de simptomele pe care le are, trebuie să se simtă confortabil în discuția cu doctorul pentru a nu avea rețineri în explicarea simptomelor, în special dacă nu există o relație prestabilită precum cea cu un medic de familie.

Vizita la doctor nu este niciodată plăcută, mai ales dacă acesta nu îți acordă suficientă atenție sau nu are experiența necesară pentru o evaluare corectă a afecțiunii medicale. Sănătatea ta este importantă, motiv pentru care meriți servicii medicale la cele mai înalte standarde și un tratament corespunzător, iar cea mai bună soluție pentru a evita alte probleme față de cele medicale este o asigurare de sănătate privată.


Cum mă poate ajuta o asigurare de sănătate?


Accesul la servicii medicale la standarde internaționale și la cei mai buni medici din țară sau din străinătate este o datorie pe care fiecare dintre noi o avem față de cei dragi, dar și față de noi. Vizita la un specialist care tratează simptomele tale cu prioritate va determina rapiditatea cu care o boală este descoperită. Mai mult decât atât, cu cât o problemă de sănătate este mai repede diagnosticată, cu atât șansa de vindecare este mai mare.


O asigurarea de sănătate MediHelp include acoperirea în situații de urgență, în investigațiile preventive, în cazul apariției simptomelor de îmbolnăvire, second medical opinion și nu numai. În situația în care ai accesat un plan de asigurare cu acoperire internațională, vei putea alege din peste 425,000 furnizori de servicii de îngrijire medicală în toată lumea. Uneori, sunt ridicate probleme precum: îmi doresc accesul la un doctor bun, dar nu am nevoie de sute de specialiști. Răspunsul la această problemă este simplu: fiecare doctor este specializat pe anumite probleme de sănătate, însă nu le poate acoperi pe toate, în special dacă sunt boli complexe precum cancerul. Accesul la o varietate de specialiști te pregătește pentru orice problemă de sănătate și te ajută în descoperirea timpurie a acesteia.


Câte analize trebuie să fac pentru un diagnostic corect?


Stabilirea unui număr fix de analize care să garanteze un diagnostic corect este imposibil de realizat din cauza unicității fiecărei probleme de sănătate. În egală măsură, 10 analize care nu sunt justificate nu vor da un rezultat corect, la fel cum 1 sau 2 analize pot determina afecțiunea cu care se confruntă pacientul. Cea mai sigură decizie este realizarea unei programări cu un specialist care să recomande analizele potrivite în funcție de simptomele care se manifestă în corp.


O problemă cu care se confruntă mulți pacienți care nu au o asigurare medicală este accesul dificil la un doctor de renume și durata îndelungată până la vizita inițială. O asigurare de sănătate MediHelp oferă pacientului accesul la cei mai buni doctori din România și din străinătate, permițând asiguratului să se consulte cu specialiști în domeniu, alături de care să agreeze planul de tratament.


Evitarea dezechilibrului financiar


Problemele de sănătate nu pot fi programate sau întârziate și, de cele mai multe, ori apar atunci când te aștepți cel mai puțin. În special în cazul unei situații medicale de urgență, protecția financiară reprezintă un avantaj pentru beneficiar. În egală măsură, consultațiile și multe dintre analize au costuri ridicate, fapt care poate dezechilibra o persoană din punct de vedere financiar. O asigurare de sănătate te protejează împotriva costurilor survenite în situații medicale diverse sau pentru probleme de sănătate neprevăzute.


Accesul la o asigurare de sănătate a devenit o necesitate, iar alegerea celei mai potrivite pentru nevoile tale și a celor dragi poate fi realizată prin consultarea companiilor asiguratoare.


 
., 2019-01-28
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.