Esti in cautarea unei e-tigari care sa te ajute sa renunti complet la tigarile clasice? Iti doresti sa nu mai ai haine urat mirositoare si o respiratie neplacuta? Lumea vapingului iti ofera o multime de momente de placere si mult mai putine substante nocive. In plus, persoanele din jurul tau nu te vor mai evita atunci cand iti aprinzi o tigara si iti vei imbunatati viata sociala.

Indiferent de modelul pe care ti-l doresti vei gasi un magazin online de tigari electronice care sa-l comercializeze la un pret mult mai avantajos decat intr-un magazin fizic. Mai mult decat atat, cumparaturile online au devenit o adevarata moda, dar si o modalitate prin care poti achizitiona produsele pe care ti le doresti fara sa mai petreci timp la coada de la casa de marcat sau in trafic.

Motive pentru care sa renunti la tigarile clasice si sa incerci e-tigari

In ultimii ani, tot mai multe persoane se lupta cu viciul fumatului, iar multe dintre aceste persoane au reusit sa isi imbunatateasca viata si sa renunte complet la tutunul ars cu ajutorul unei tigari electronice. Aceste dispozitive au devenit la moda in urma cu cativa ani si vin ca o alternativa a fumatului clasic, una care iti poate oferi mai multa libertate si mai putine probleme de sanatate.

• Fara miros neplacut pe haine
Citeste si:  Importatorii şi exportatorii în lupta cu criza, cash-flow-ul şi Euro: Hedging-ul – o strategie prea puţin folositǎ

Investesti suficient de mult timp pentru a te aranja atunci cand esti invitat la un eveniment. Cu siguranta folosesti un parfum scump pe care iti place sa-l simti si care este apreciat de persoanele din jurul tau, dar efectul lui tine pana in momentul in care iti aprinzi o tigara.

Fiecare fumator are un miros specific, iar multe persoane nu sunt tocmai atrase de acest miros al hainelor. Vaperii nu se confrunta cu o astfel de situatie deoarece tigara electronica foloseste un lichid cu o anumita aroma, iar aburul are mirosul respectivei arome. Mai mult, multi dintre reprezentantii pub-urilor si restaurentelor permit folosirea unei e-tigari chiar in incinta localului. In acest mod fumatorul nu trebuie sa mai paraseasca localul sau sa iasa afara pe o temperatura scazuta si se poate bucura de vaporizatoare servind bautura comandata.

• Fara respiratia urat mirositoare

Persoanele care sunt dependente de tigari clasice trebuie sa aiba in permanenta la ei un pachet de gume de mestecat sau bomboane mentolate. Chiar si cu aceste produse respiratia lor ramane urat mirositoare, iar persoanele din jur nu vor fi cele mai incantate atunci cand vor purta o discutie cu tine.

Nu acelasi lucru se intampla si in cazul celor care isi comanda un vaporizator dintr-un magazin online tigari electronice. In aceste cazuri, vaperii nu vor mirosi a tutun, ba dimpotriva, respiratia lor va imprumuta mirosul aromei lichidului.

• Pretul tigarilor creste constant
Citeste si:  Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai importanți lideri din antreprenoriat, inovație, management, media & marketing și sustenabilitate în 2023

Inca un aspect care este in favoarea tigarilor electronice este cel care vizeaza preturile. Un vaper isi va comanda de pe un magazin online tigari electronice un kit pe care il va folosi o perioada lunga de timp, in timp ce fumatorii trebuie sa-si achizitioneze zilnic minim un pachet de tigari clasice.

Singurele investitii ale unui utilizator de e-tigari este in lichide si diferite accesorii, iar daca tragem o linie, investitiile acestuia nu vor ajunge niciodata la nivelul celor ale unui fumator de tigari clasice.

De ce sa cumperi o e-tigara dintr-un magazin online?

Cumparaturile online sunt preferate de catre vaperi deoarece ofera mai multa libertate, o gama mai mare de produse si mai mult confort. Altfel spus, atunci cand iti propui sa-ti schimbi tigara electronica trebuie doar sa intri pe Smokemania.ro si sa-ti alegi kit-ul care ti se potriveste cel mai bine. Tot acolo poti gasi o gama larga de lichide pe care sa le testezi si diferite accesorii care iti vor face experienta vapingului mult mai placuta.

Smokemania.ro colaboreaza cu mai multi producatori recunoscuti in lumea tigarilor electronice si isi satisface clientii doar cu produse de inalta calitate. Echipa din spatele acestei afaceri este bine pregatita si este gata sa raspunda oricarui set de intrebari pe care un vaper incepator le poate avea.

Citeste si:  20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor eCommerce 2010!

Puteti gasi constant mai multe reduceri care va ajuta sa economisiti sume importante de bani. Cu timpul o sa deveniti fanul unui anumit brand care produce lichide pentru tigari electronice sau chiar vaporizatoare, de aceea site-ul mentionat va pune la dispozitie produse de la cele mai cunoscute branduri astfel incat fiecare vaper sa-si gaseasca produsele pe care si le doreste.

Daca si tu iti doresti sa renunti la tigarile clasice si zecile de minusuri cu care acestea vin acceseaza site-ul Smokemania.ro si alege-ti un kit de e-tigari care ti se potriveste in acest moment. Daca ai nelamuriri in acest sens nu ezita sa contactezi echipa pentru detalii lamuritoare. O e-tigara este o solutie pe termen lung, mult mai eficienta decat celelalte solutii impotriva fumatului clasic cunoscute in acest moment.