Home » Stiri Afaceri » Comunicate de presa » Libris.ro isi lanseaza o noua versiune de site
 
 
Economie Banci/Finante
Marketing & PR Companii
Imobiliare IT & C
Auto Recomandari eAfacere
Comunicate de presa Advertoriale
 

Libris.ro isi lanseaza o noua versiune de site

Din data de 16 ianuarie 2017 libraria online Libris.ro pune la dispozitia clientilor sai un site usor de utilizat care va face experienta de navigare mai placuta, mai atractiva, mai calda, mai prietenoasa, mai personalizata.

Cu un design modern, noua platforma de comert electronic Libris.ro va oferi informatii bogate, clare, accesibile.

O serie de modificari au fost gandite pentru a obtine un site mai aproape de client, cu o pagina de cont actualizata, imbogatita cu multe functionalitati.

Toate paginile au fost optimizate, motorul de cautare va avea optiunea de live search, iar in pagina de cont vei putea salva adrese multiple si vei putea avea acces oricand la informatii privind comenzile tale, istoricul tau de navigare, facturi, comentarii etc. O noutate este si faptul ca ebook-urile comandate se pot descarca si din contul de client. Sa nu uitam ca doritorii vor putea rasfoi online pagini din peste 10.000 de carti si vor putea vizualiza materiale video de prezentare ale jocurilor.

Noul magazin Libris.ro va avea un design responsive, ceea ce ii permite sa-si adapteze paginile la rezolutia dispozitivului de pe care este accesat (desktop, laptop, tableta, telefon).

In plus, Libris.ro va rasplati fidelitatea, ceea ce inseamna ca fiecare comanda finalizata presupune acumularea de puncte care pot fi folosite pentru comenzile urmatoare.

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, vine pentru dumneavoastra cu o fata noua care sa faciliteze intalnirea cu impresionanta sa oferta: peste 110.000 de titluri in limba romana si in limba engleza, jocuri pentru copii, muzica si film.

Libris.ro inseamna azi, pe de o parte, prospetime, pe de alta parte, aceeasi deviza dupa care ne ghidam, inca din anul 2009, activitatea: Respect pentru oameni si carti!


 
Libris, 2017-01-13
 
 
© Arkad Data. Toate drepturile rezervate. | Web Development By IT Exchange | Design Vectorpixel