black friday romania 2018
 
 
 
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
Magazin virtual

Suntem interesati de gasirea unor furnizori pentru extinderea ofertei de produse din magazin

Publicat la: 2012-08-17 de catre firma: Eme Abundent
Noul site www.sanagout-events.ro va oferă o invitaţie la evenimentele sale de poveste!


Noul site www.sanagout-events.ro are ca obiectiv principal prezentarea serviciilor noastre pentru organizarea de evenimente remarcabile, caracterizate prin gust desăvârșit, rafinament și calitate de cinci stele.
De-a lungul anilor, am strâns alături profesioniști tineri și talentați, fără de care nu am fi reușit. Vă invităm să faceți cunoștință cu ei, să aflați detalii despre gama noastră de servicii și să vedeți fotografii spectaculoase de la evenimentele organizate de noi.

Cu ocazia relansării, cei care vizitează site-ul vor putea primi o invitație de participare la unul dintre evenimentele marca SanaGoût, pentru a vedea ce se întâmplă pas cu pas “în spatele scenei”.


Fabrica evenimentelor de poveste s-a lansat în anul 2008, având la baza un model de excelență în managementul afacerii. Activitatea companiei a crescut cu succes în fiecare an și am reușit să creăm parteneriate durabile cu toți clienții noștri printr-un simplu fapt: respectându-ne întotdeauna promisiunea făcută!

Vă invităm cu drag să aflaţi mai multe detalii pe noul site www.sanagout-events.ro.

Pentru a vă răspunde cu succes dorinţelor, asteptam opiniile si comentariile voastre prin formularul de contact.

Publicat la: 2012-06-22 de catre firma: Bioroco
Cautam Specialist SEO

Esti specializat in Search Engine Optimization si toate proiectele tale stau pe prima pagina in cautari? Esti exact ce cautam!
Contacteaza-me pe e-mailul creativ@bestwebimage.ro!

Publicat la: 2012-03-27 de catre firma: Best Web Image
Tesaturi bumbac,tesaturi sintetice,materiale decoratiuni,perdele&draperii,lenjerii


tesaturi-textile.ro este un site specilizat pe vanzarea de tesaturi de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.De la noi puteti cumpara o gama larga de tesaturi sintetice,tesaturi de bumbac,perdele, draperii,lenjerii de pat, materiale decoratiuni

Publicat la: 2012-03-08 de catre firma: tesaturi-textile.ro
Romtehnochim a lansat brandul EMEX in comunicarea online

Luna februarie a inceput pentru brandul EMEX al Romtehnochim cu demararea unui amplu proiect de comunicare online, marcat prin lansarea paginii de Facebook. In mediul de comunicare pus la dispozitie de catre populara retea sociala, EMEX doreste o interactiune directa atat cu cei care au acordat incredere produselor brand-ului, dar si cu cei care sunt in cautarea unor solutii si produse fiabile prin care sa dea culoare spatiilor in care locuiesc sau lucreaza.
Emex isi propune sa vina cu sfaturi practice si specializate in ceea ce priveste utilizarea produselor sale astfel incat lucrarile realizate cu ajutorul acestora sa se incadreze in cele mai inalte standarde calitative. De asemenea, prin intermediul paginii se ofera posibilitatea celor intersati sa puna intrebari specialistilor Emex, oferind astfel suportul necesar pentru cei care doresc sa-si realizeze singuri lucrarile de amenajari interioare ale locuintei. Astfel, pagina de Facebook a brandului, insotita de site-ul www.emex.ro, va fi un suport practic si pertinent pentru demersurile dumneavostra de amenajari ale spatiilor personale si profesionale.
Canalul de interactiune online proaspat inaugurat tine brandul Emex in tendintele comunicarii “business to customer”, dorindu-si o identificare cat mai exacta si mai rapida a nevoilor de consum ale clientilor. Aceasta identificare va facilita procesul de adaptare al produselor si serviciilor oferite conform nevoilor specifice exprimate de consumatori, fapt care asigura brandului o flexibilitate sporita si un raspuns promt la schimbarile aparute la nivelul pietei.
Retele sociale pun la dispozitia brandurilor si clientilor posibilitatea de a interactiona direct, dar si de a reactiona prompt la eventualele schimbari. Intr-o piata dinamica, dominata de un mediu concurential foarte activ timpul de raspuns la nevoile clientilor devine vital pentru dezvoltarea unei companii. Produsele si serviciile de calitate trebuie sustinute de un demers activ si constant de comunicare pentru a le imbunatati pozitia pe piata.
Prin dezvoltarea imaginii Emex in mediul online, Romtehnochim doreste sa se apropie de clienti pentru a le intelege nevoile si pentru a reusi sa dezvolte ofertele care sa raspunda acestor nevoi atat din punct de vedere calitativ, cat si din punctul de vedere al costurilor implicate. Se urmareste o optimizare a ofertei astfel incat aceasta sa se cupleze cat mai bine cererii.
Indiferent ca este vorba de consumatori casnici sau profesionali, gama de produse sub marca Emex este variata si vine in intampinarea celor mai exigente cerinte. Printre cele mai populare produse ale brandului se numara atat produsele de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, cat si vopsele profesionale, cum ar fi: vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, vopsea aurie.
Incepand din 1 Februarie 2012, va asteptam pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/EmexByRomtehnochim cu pareri, comentarii si sugestii.
Despre Romtehnochim
Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si calitate sa devina unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata Romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Publicat la: 2012-02-04 de catre firma: Romtehnochim
Studii Geotehnice

Studii Geotehnice pentru Drumuri, Cai Ferate, Poduri si lucrari de arta, Constructii civile si industriale
Efectuarea forajelor in 5 zile dupa semnarea contractului/lansarea comenzilor.
Intocmim Studiul Geotehnic conform cerintelor legale (Legea 10/1995 - Calitatea in Constructii si Normativul NP074-2007 - Intocmirea si verificarea documentatiilor geotehnice).
Asiguram verificator de proiect autorizat domeniul Af.
Redactarea si eliberarea Rapoartelor de incercari in 15 zile dupa executia forajelor si prelevarea probelor.
Laboratorul EURO QUALITY TEST Bucuresti, este autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii ca Laborator de incercari grad II - profilul GTF - Geotehnica si teren de fundare

Publicat la: 2012-01-25 de catre firma: Euro Quality Test
Control intern-control managerial-OSGG 400/2015

Actor regional cu birouri in Bucuresti,Bacau si Brasov, cu peste 150 de institutii publice, organizatii de stat si private asistate, va oferim solutii cu impact real in consultanta management, consultanta administratie publica, Ordin 400 2015, OSGG 400, proceduri control intern, control intern, control managerial, acreditare spitale, acreditare CONAS, consultanta spitale, consultanta medicala, consultanta management medical.

Publicat la: 2012-01-20 de catre firma: 4Consulting Group
Romtehnochim pregateste culorile EMEX pentru comunicarea online

Retelele sociale raman si in 2012 un mediu perfect de interactiune intre brand-uri si consumatori. Beneficiile comunicarii in aceste medii sunt deja binecunoscute atat pentru consumatori, cat si pentru companii. Ambele parti implicate in comunicarea prin retelele de socializare, brand-ul si consumatorii, vor putea interactiona direct si in timp real, ceea ce le va da posibilitatea consumatorilor sa-si exprime direct nevoile, iar companiile pot raspunde rapid pentru a satisface aceste nevoi.
Romtehnochim intelege importanta comunicarii directe pentru consolidarea realatiei cu cei care au utilizat deja gama de produse Emex si s-au convins de calitatea acestora, cat si cu cei care cauta solutiile potrivite pentru amenajarea spatiilor personale, dar si profesionale. De asemenea, prin pagina sa de Facebook, brand-ul Emex va oferi o serie de sfaturi practice despre alegerea culorilor, moduri de utilizare ale produselor sale, cat si o informare permanenta asupra tendintelor din amenajarile interioare, astfel incat orice vizitator interesat de domeniul constructiilor si al arhitecturii sa gaseasca aici lucruri interesante pe care sa le poata pune in practica.
Emex urmareste o utilitate practica a paginii din reteaua sociala, de aceea, pe langa familiarizarea cu produsele pe care le ofera, anuntul promotiilor si al reducerilor de pret, va introduce periodic si informatii interesante si utile pentru oricine doreste sa se apuce de o lucrare in constructii, fie ca este vorba de zugravitul apartamentului sau amenajarea unui spatiu industrial. De asemenea, interactiunea, discutiile vor fi incurajate si vom accepta pareri, critici, laude sau sugestii. Vom raspunde promt intrebarilor tuturor si vom oferi suportul de care este nevoie in orice proiect de constructii.
Gama de produse Emex este foarte variata, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta. Aceasta gama ne da posibilitatea sa raspundem atat nevoilor consumatorilor profesionali cat si a celor casnici.
Daca veti dori sfatul unui specialist intr-o problema care intra in aria noastra de expertiza, specialistul Emex va avea raspunsul potrivit pentru dumneavoastra. Dorim sa incurajam comunicarea rapida cu toti consumatorii si sa oferim consultanta de calitate, precum si familiarizarea consumatorilor casnici cu produsele noastre. Acestea vor fi principalele obiective ale strategiei de comunicare pe care dorim sa o implementam prin viitoarea noastra pagina de Facebook.
Intotdeauna, Romtehnochim a incercat sa se apropie de clienti, sa le inteleaga cat mai bine nevoile pentru a le oferi produsele care li se potrivesc. Pagina de Facebook va veni in completarea eforturilor constante de a ne apropia de clienti, atat existenti, cat si potentiali, dar si pentru a ramane conectati la tendintele unei piete foarte dinamice.

Incepand cu data de 1 Februarie 2012 va asteptam pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/EmexByRomtehnochim cu pareri sau comentarii.

Despre Romtehnochim
Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si calitate sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata Romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Publicat la: 2012-01-30 de catre firma: Romtehnochim
Acreditare spitale-acreditare CONAS-consultanta management medical

Actor regional cu birouri in Bucuresti,Bacau si Brasov, cu peste 200 de institutii publice, organizatii de stat si private asistate, va oferim solutii cu impact real in consultanta management, consultanta administratie publica, OMFP 946/2005, Ordin 946, OMFP 946, proceduri control intern, control intern, control managerial, acreditare spitale, acreditare CONAS, consultanta spitale, consultanta medicala, consultanta management medical.

Publicat la: 2012-01-20 de catre firma: 4Consulting Group
Propunere Colaborare - Detergenti Profesionali Germania

Brandul Miss Clean inregistrat si autorizat ANPM, va ofera o gama larga de produse pentru curatenie profesionala ce acopera cele mai multe sectoare de activitate : spălătorii, restaurante, hoteluri, industria auto, industria alimentara,sanatate, institutii publice.
Indiferent daca produsul este lichid, praf, pasta sau gel, acopera cu success nevoile dumneavoastra speciale.
In masura in care considerati ca oferta noastra poate acoperi cererile pietelor pe care le deserviti, va asteptam sa ne contactati in vederea incheierii unei colaborari reciproc avantajoase. Reciplast, in calitate de unic importator in Romania al detergentului fabricat in Germania, vă va oferi tot sprijinul de care aveţi nevoie pentru a fi un distribuitor/consumator competitiv şi cu asteptări mari de viitor.

Publicat la: 2011-11-25 de catre firma: Reciplast
Productie publicitara

Furnizam servicii de comunicare si de branding, creatie si productie publicitara, tipar si design pentru tipar dedicate afacerilor TALE.

Publicat la: 2011-11-02 de catre firma: Graphotek Expres
Bursa de publicitate

Vizitati si utilizati serviciile GRATUITE oferite de

www.bursadepublicitate.adtob.ro

Publicat la: 2011-10-03 de catre firma: 3D Com Serv
Asigurari online

Vreti o asigurare,la cele mai mici preturi de pe piata,rapid si comod,din confortul locuintei sau al biroului dumneavoastra?
Pentru detalii accesati
www.asigurarionline.adtob.ro

Publicat la: 2011-10-03 de catre firma: 3D Com Serv
Cardul de sanatate "MEDALIAT"

Va recomand si Cardul de Sanatate "MEDALIAT",un card care iti ofera reduceri substantiale pentru serviciile medicate.
Pentru detalii accesati
http://www.bursadepublicitate.adtob.ro/descriere/957/Oportunitati-afaceri/Cardul-de-Sanatate-MEDALIAT
Sau
www.bursadepublicitate.adtob.ro -> oportunitati afaceri

Publicat la: 2011-10-03 de catre firma: 3D Com Serv
Detergenti lichizi Bio

Distribuim,in toata tara,detergenti lichizi BIO,casnici si profesionali.
Calitatea este garantata prin certificatele de calitate ISO 9001.
Preturile sunt foarte avantajoase.
Pentru detalii accesati
www.detergenti.adtob.ro

Publicat la: 2011-10-03 de catre firma: 3D Com Serv
Parfumuri direct de la producator , afacere

Parfumuri la pret de fabrica.Parmurile imita marici celebre in lume usor de vandut.Pentru a beneficia de preturile de producator nu trebuie decat sa te inscrii.Nu esti obligat la o comanda minina, nu esti obligat la comenzi lunare.Te poti inscrie ca persoana fizica sau firma.Castiguri maxime,cumperi la pret de fabrica , pretul de vanzare il faci tu.Detalii ,inscrieri si comenzi direct pe site www.parfumuri.ofetademunca.ro

Publicat la: 2011-09-07 de catre firma: Vochitoaia
Afacere fara investitii, Spalatorie auto mobila fara apa

Afacere la cheie, fara investitii, Spalatorie auto fara apa

De ce Spalatorie auto fara apa: Numarul masinilor creste si cerintele de mediu se inaspresc, populatia oraselor creste si criza apei devine o realitate, acestea duc la cresterea costurilor spalatoriilor clasice si dezvoltarea noilor tehnologii de spalare auto fara apa.

Costul scazut de spalare, posibilitatea de a realiza activitatea de spalare auto fara nici o investitie, rezultatele si protectia pe care o ofera masinii, sunt motivele care au facut ca Spalarea auto fara apa sa se dezvolte rapid in tot mai multe tari.

Spalarea auto fara apa este o tehnologie noua care spala, curata, ceruieste, creaza stralucire, revigoreaza pigmentii vopselei, si protejeaza suprafetele, intr-o singura operatie orice suprafata de caroserie, sticla, inox, plastic, ceramica etc.

Deoarece spalarea auto fara apa nu face mizerie, spuma, scurgeri poluante, iar produsele sunt ecologice si biodegradabile, pentru deschiderea unei afaceri cu spalatorie auto fara apa, ecologice, nu sunt necesare avize si autorizatii speciale de functionare, trebuie doar inscrierea in statutul societatii a codului CAEN 4520 : Intretinerea autovehiculelor.

Cum lucreaza: Produsele pentru spalare auto, fara apa, Sfaeco, formula special conceputa sa emulsioneze, incapsuleze, sa desprinda murdaria si sa o ridice (sa distanteze fata de suprafata de curatat, prin creerea unei pelicule alunecoasa) de pe suprafata vopselei, astfel permite lavetei de microfibra sa absoarba inainte de stergere, asigurand realizarea curatarii fara nici o zgarietura, realizarea unui strat protector si o stralucire de Showroom.

Puteti porni aceasta afacere la cheie cu doar 100 RON cu care puteti spala 20 masini. Lavetele de microfibra se reutilizeaza pentru minim 100 spalari, deci costurile scad. Desigur, ideal ar fi sa detineti si un spatiu dar afacerea poate fi si una ambulanta sau la domiciliul clientului.
Aceasta afacere la cheie in domeniul spalatoriilor auto poate fi pusa in practica imediat si cu resurse minime in cele mai diverse domenii si locatii, cum ar fi de exemplu: parcari de supermarket, parcari de institutii, hoteluri, restaurante.
Puteti sa va alegeti cea mai potrivita locatie, sa va mutati ( unde sunt masini), sa faceti activitatea la domiciliu client, oriunde.
Spalarea auto fara apa este o actiune ecologica, produsele sunt ecologice si
biodegradabile, nu se mai face mizerie si spuma, la fiecare spalare se salvaveaza 200 litri de apa.

Publicat la: 2011-11-06 de catre firma: Conseng
Prestam servicii profesionale

Prestam servicii profesionale de:

-curatare si intretinere a cosurilor de fum,semineelor,sobelor de teracota,cuptoarelor de pizza,hote de bucatarii profesionale(cantine,restaurante)si a cailor de evacuare aferente acestora,etc.
-curatenie profesionala,ecologica,in special cu echipamente pe baza de abur, pentru persoane fizice si juridice
-dezinfectie,dezinsectie si DERATIZARE
-Spalarea auto fara apa sau spalarea uscata a autoturismelor ( waterless car wash ) la domiciliul sau la sediul clientului.
-hidroiolatii,impermeabilizari beton (nou sau vechi)
-solutii garantate pentru prevenirea sau remedierea igrasiei
-tencuieli decorative
-servicii Web
-distributie detergenti BIO,marca BOZO
-intermedieri in activitati de import-export-intermedieri in comert produse diverse.

Detalii pe www.serviciiprofesionale.adtob.ro

Publicat la: 2011-10-03 de catre firma: 3D Com Serv
Gazduire si/sau creare pagini web

In urma cu putin timp am lansat o noua pagina web cu anunturi gratuite si website gratuit pentru firme ( www.adtob.ro ) . Va propunem sa va creati,GRATUIT, propriul dumneavoastra website in acest portal sau,daca timpul nu va permite, cu doar 100 RON putem sa creem noi aceasta pagina pentru dumneavoastra

Dupa ce v-am inregistrat site-ul si v-am creat designul, veti primi un panou de administrare cu nume de utilizator si parola pentru ca dumneavoastra sa va puteti gestiona propriul site.

Veti putea modifica sau adauga pagini si subpagini, anunturi,produse si servicii. Acestea vor aparea si pe site-ul mare www.adtob.ro .

De ce adtob.ro si nu alt site?

Deoarece:

-site-ul *mama* www.adtob.ro beneficiaza constant de publicitate

-este extrem de bine optimizat

-fiind o retea nationala de firme aveti sansa sa gasiti mereu noi parteneri de afaceri

-produsele si serviciile oferite de firma dumneavoastra vor avea o arie mult mai larga de promovare

-veti putea face publicitate firmei si produselor d-voastra pe o retea B2B in continua crestere

-chiar daca detineti deja un site noi va oferim ocazia sa interactionati cu alte firme de profil obtinand noi oportunitati de afaceri


Modele de pagini create in acest portal:

www.classoft.adtob.ro www.asigurarionline.adtob.ro
www.motorsport.adtob.ro www.serviciiprofesionale.adtob.ro
www.ineditfashion.adtob.ro www.aftr.adtob.ro
www.utilajedepanificatie.adtob.ro www.firmesianunturi.adtob.ro
Si lista poate continua.

Va recomand sa utilizati si serviciile oferite,tot GRATUIT,de www.bersadepublicitate.adtob.ro

Publicat la: 2011-10-03 de catre firma: 3D Com Serv
EBC interim : Partenerul dumneavoastra in resurse umane

EBC Interim insoteste intreprinderile si angajatii in dezvoltarea lor pe piata muncii din Europa.

Sunteti in cautarea de personal calificat si competent.
Sunteti in cautarea unei misiuni profesionale care sa corespunda profilului dumneavoastra.

EBC Interim pune in legatura muncitorii care raspund criteriilor de cautare a intreprinderilor. Detinand o vasta experienta in domeniu, asiguram un pachet de servicii complete. Profitati de cunostintele noastre in domeniul resurselor umane.

Externalizare Resurse Umane: Recrutare si Interimat, va propunem solutii adaptate cerintelor dumneavoastra.

Domeniile noastre de activitate :

* SERVICII
* CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE
* INDUSTRIE AGRO-ALIMENTARA
* INDUSTRIE
* DOMENIUL MEDICAL

Analiza nevoilor, intelegerea problemelor, gasirea solutiilor, eficacitate, reactivitate, echipa noastra de specialisti va garanteaza un parteneriat pe masura proiectului dumneavoastra.

Echipa EBC

Publicat la: 2011-09-13 de catre firma: Ebc Interim
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.