black friday romania 2018
 
 
 
Home » Anunturi Afaceri » La Redoute X Courrèges – noua colectie capsula pentru TOAMNA- IARNA 2012/14
 
 

La Redoute X Courrèges – noua colectie capsula pentru TOAMNA- IARNA 2012/14

1577 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Online French Fashion
Online French Fashion
START
Persoana de contact Ioana Cofaru
CUI RO29013424
Tip firma SRL
Adresa blv. Ferdinand nr.138, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0213215522
Mobil 0213215522
Website http://www.laredoute.ro
 

Copilul minune al misticismului si spiritului pop al anilor 60 reinventate in secolul 21 este invitatul Colectiei de Toamna- Iarna 2013 La Redoute! O colectie uimitoare, pe care nu se poate s-o ratati!
Vine frigul, ce putin ne pasa! Pentru ca La Redoute ne promite un sezon absolut fabulos, mai optimist si mai luminos ca oricand, lucru pentru care si-au alaturat Atelierul de Design Courrèges. Colaborarea cu renumitul si non-conformistul designer André Courrèges aduce in colectia La Redoute X Courrèges 14 piese unice, cu design minimalist, in stilul anilor 60, care va transforma garderoba in una comoda, cu piese usor de purtat si efect vizual maxim!

Gasiti tot ce e nevoie pentru o iarna magica: o rochie trapez, in stilul Twiggy, geaca cu croiala de capa( super hitul acestei ierni), palton cu croiala minimalista, fusta mini, pantaloni scurti, botine fara toc si accesorii. Toate disponibile in patru culori: negru, fucsia, alb murdar si gri.
Stilul futuristic adaugat pe harta modei in 1960, de catre André Courrèges nu a prins un rid, iar piesele inventate atunci au devenit in 2013 mult mai energizante, mai proaspete, mai pline de personalitate.

La Redoute a avut in lista de designeri invitati, pentru colectiile de-a lungul timpului, nume mari precum Vanessa Bruno si Anthony Vaccarello. Acum e randul lui Courrèges, care ne promite o iarna mult mai optimista, foarte luminoasa. Stilul La Redoute X Courrèges este o arma imbatabila impotriva frigului de afara, ea transforma exceptionalul in palpabil, si cotidianul in spectacular.

Femeia viitorului poarta piese futuriste, deci alege La Redoute X Courrèges!

2013-09-02
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.