black friday romania 2018
 
 
 
 
 

BANCA DE JOBURI

941 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei BANCA DE JOBURI
BANCA DE JOBURI
START
Persoana de contact Moraru Alexandra
CUI RO14322278
Tip firma SRL
Adresa Str. Sacelelor, nr. 23, Brasov, Brasov, Brasov
Email Contacteaza
Telefon 0376444555
Mobil 0786202784
Website http://www.bancadejoburi.ro
 

Banca de Joburi este o agentie de ocupare a fortei de munca in tara si in strainatate, cu sediul central in orasul Brasov, infiintata in anul 2001, care dispune de o paleta larga de locuri de munca. Pe langa medierea de locuri de munca in tara si in strainatate, compania ofera consiliere, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale de angajare si monitorizare a candidatilor pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua.

Fiind una dintre cele mai active si longevive agentii de recrutare si plasare a fortei de munca din Romania, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare in tara si in strainatate.

In luna septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima retea de franciza din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in strainatate cu capital 100% romanesc, pentru ca orice client sa beneficieze de serviciile Banca de Joburi si in orasul sau.

Avantajele francizatilor sunt legate in principal de posibilitatea lansarii rapide a unei afaceri la ``cheie`` in domeniul resurselor umane, beneficiind in acest fel de know-how-ul Francizorului acumulat in cei peste 15 ani de experienta, cat si de infrastructura de lucru in care s-a investit sute de mii de euro si de care se va bucura inca de la inceput in gestionarea si dezvoltarea afacerii.

Domenii de activitate ale firmei

Consultanta Consultanta resurse umane
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.