black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Transporturi » Transport rutier » TCE Logistica
 
 

TCE Logistica

828 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei TCE Logistica
TCE Logistica
START
Persoana de contact Raul Togoe
CUI R15050775
Tip firma SA
Adresa Dr Sabareni, nr 24-26, sector 6, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0219339
Mobil 0742119339
Website http://www.tcelogistic.ro
 

TCE este unul dintre cei mai importanti furnizori nationali ce dezvolta servicii de curierat domestic si international, servicii postale, transport cargo, casa de expeditie si servicii logistice, reusind sa oferim solutii logistice complete pentru orice afacere.

TCE a dezvoltat o retea operationala ce acopera intreg teritoriul Romaniei, asigurand prin rute optime preluarea si livrarea expedierilor in 24 - 48 h catre orice locatie nationala.

Activitatea TCE este impartita pe 7 linii de business :

TCE COURIER - Ofera servicii de curierat rapid national - plicuri si colete, cu acoperire teritoriala 100% a Romaniei, timp de livrare 24h.

TCE EXPRESS - Ofera cea mai rapida solutie pentru transporturile loco, cu livrare in 1/2 -6 h in Bucuresti si localitatile adiacente.

TCE CARGO - Ofera servicii de transport pentru colete si marfuri de dimensiuni /greutati mari, timp de livrare in 24 - 48h.

TCE POST - Ofera servicii postale nationale, timp de tranzit cuprins intre 3 - 5 zile lucratoare in 46 de sedii dedicate.

TCE SPEDITION - Este serviciul de expeditii camioane complete catre orice destinatie nationala si internationala.

TCE WAREHOUSE - Ofera spatii de depozitare dotate cu sisteme profesioniste si utilaje performante pentru efectuarea serviciilor de manipulare si depozitare in conditii de siguranta maxima.

TCE SERVCOM - Ofera servicii comerciale de receptie, merchandising, preluarea comenzilor catre mass-market, la nivel national.

Domenii de activitate ale firmei

Transporturi Transport rutier
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.