black friday romania 2018
 
 
 
Home » Stiri Afaceri » Imobiliare
 
 
Economie Banci/Finante
Marketing & PR Companii
Imobiliare IT & C
Auto Recomandari eAfacere
Comunicate de presa Advertoriale
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
Ce face un bloc să fie rezistent la cutremure?
Ce face un bloc să fie rezistent la cutremure?

Cei care doresc sa locuiasca in orase aglomerate si pline de oportunitati, trebuie sa isi asume ca spatiul in care vor locui nu va fi tocmai mare si cel mai probabil, va fi intr-un bloc cu alte cateva zeci de spatii locative.


Desi viata la bloc poate sa aduca o multime de oportunitati, aceasta poate sa insemne si anumite riscuri. Spre exemplu, intr-un bloc vechi, care a trecut deja prin cutremure puternice, riscurile din moment ...
[ mai mult ]

., 2020-06-28 - (citit de 12 ori)
 
Pret mic si design spectaculos pentru duplexuri la cheie de la Unavia
Pret mic si design spectaculos pentru duplexuri la cheie de la Unavia

Unavia.ro este un important dezvoltator imobiliar care isi propune sa aduca un plus atractiv prin proiecte rezidentiale fiabile din toate punctele de vedere. Casele cu un nivel si duplexurile incluse in ansamblu rezidential Ilfov sunt construite langa lac si au acces simplu la metrou.


In ceea ce priveste duplexurile la cheie, acestea sunt mansardate si au trei sau patru camere. Pentru ridicarea lor au fost folosite cele mai bun ...
[ mai mult ]

., 2020-05-27 - (citit de 15 ori)
 
Sfaturi de siguranta pentru atunci cand pleci in concediu
Sfaturi de siguranta pentru atunci cand pleci in concediu

Orice om care munceste isi doreste pe parcursul intregului an sa ajunga la acele cateva zile de concediu si de relaxare. Daca pleci in concediu nu inseamna, insa, ca scapi in totalitate de griji. Infractorii nu intra niciodata in concediu si pot afla destul de usor faptul ca esti plecat. Din acest motiv, este bine sa fii cat mai precaut si sa urmezi o serie de sfaturi legate de siguranta locuintei tale.

1) Instaleaza un sistem de alarma! Un sistem de alarma antiefractie se poate doved ...
[ mai mult ]

, 2017-06-23 - (citit de 1529 ori)
 
Cum vinzi un imobil in Bucuresti rapid si profitabil?
Cum vinzi un imobil in Bucuresti rapid si profitabil?

Piata de oferte imobiliare Bucuresti este in plin proces de revenire dupa perioada de criza in care vanzarile puteau dura chiar si pana la 6 luni sau mai mult. In momentul actual, site-urile de anunturi inregistreaza un numar record de imobile de vanzare iar conditiile sunt din nou potrivite pentru a realiza tranzactii imobiliare rapide, daca si strategia este potrivita.


Vanzarea imobilului intr-un oras mare

Strategiile de vanzare difera considerabil intre proprietatile din ...
[ mai mult ]

, 2017-05-15 - (citit de 1579 ori)
 
Combina frigorifica, evolutia naturala a polului rece al bucatariei
Combina frigorifica, evolutia naturala a polului rece al bucatariei

Frigiderul a devenit un aparat cu adevarat indispensabil in orice bucatarie a lumii. Gratie acestei inventii incredibile, putem sa pastram alimentele proaspete mult mai mult timp, sa ne folosim de gheata pentru a avea produse de vara pe timp de iarna si sa bem lichide la temperaturi cu adevarat delicioase.

Odata cu evolutia oricarui alt electrocasnic, frigiderul a ajuns si el sa evolueze foarte mult. Astazi, putini sunt cei care aleg sa achizitioneze un frigider plus un [ mai mult ]

Adevarul, 2017-05-04 - (citit de 1427 ori)
 
Din ce este alcatuit un sistem de alarma?
Din ce este alcatuit un sistem de alarma?

Din ce este compus un sistem de alarma complet? O intrebare foarte buna la care trebuie sa raspundem pentru a evita probleme de incompatibilitate la intrarea in magazin. Multe persoane nu cunosc ce contine un sistem de alarma si de foarte multe ori intervin probleme cand o persoana doreste sa cumpere un simplu senzor de miscare, iar cand ajunge acasa nu stie cum se montea ...
[ mai mult ]

, 2017-04-10 - (citit de 1670 ori)
 
Mansardarea blocurilor, doar cu acordul tuturor proprietarilor
Mansardarea blocurilor, doar cu acordul tuturor proprietarilor

Tot mai multe asociatii de proprietari încep sa se intereseze de mansardarea blocurilor. Constructorii spun ca din actiunea de mansardare toata lumea are de câstigat - proprietarii de apartamente care vor beneficia de renovarea si consolidarea imobilului, viitorii proprietari de asemenea locuinte la mansarda, care vor obtine un pret mai bun pe metru patrat construit, si, nu în ultimul rând, firma care le construieste.

Pentru ca un imobil sa fie mansardat este însa nevoie ca absolut toti propr ...
[ mai mult ]

Curentul, 2008-06-18 - (citit de 22818 ori)
 
Incalzirea prin pardosea vs. calorifer
Incalzirea prin pardosea vs. calorifer

Cu 40 de euro pe metrul patrat, problema incalzirii locuintei poate deveni istorie. Asta datorita unui nou "concept" de termoficare, care a patruns relativ recent si pe piata constructiilor din Romania, respectiv incalzirea prin pardosea. Pretul pe care il presupune instalarea sistemului de incalzire este intr-adevar costisitor pentru cei mai multi dintre noi, insa, potrivit constructorilor, trecerea la acest factor termic va aduce cu sine o serie de avantaje, atuuri de care nu beneficiem prin i ...
[ mai mult ]

Curentul, 2008-01-30 - (citit de 25784 ori)
 
Exigenta cumparatorului: criteriu de departajare în alegerea casei
Exigenta cumparatorului: criteriu de departajare în alegerea casei

Solicitarile clientilor, dar si concurenta existenta în piata obliga developerii sa vina în permanenta cu proiecte tot mai interesante pentru imobilele pe care le dezvolta. Astfel, pe lânga locatie, suprafata, pret si finisaje, potentialii clienti dornici de a-si achizitiona o locuinta într-un ansamblu rezidential au un nou criteriu de selectie: facilitatile oferite de dezvoltatori.

Un restaurant, un bar, o cafenea, o piscina, o spalatorie, o sala de receptie sunt unele dintre cele mai import ...
[ mai mult ]

Curierul National, 2008-01-15 - (citit de 23959 ori)
 
Un 2008 imobiliar sub semnul cresterii la toate nivelurile
Un 2008 imobiliar sub semnul cresterii la toate nivelurile

In ultimii ani, piata autohtona de real estate, in special cea a Capitalei, a inregistrat un trend continuu ascendent. Lucru cat se poate de firesc, avand in vedere dezechilibrul dintre cerere si oferta existent la nivelul tuturor sectoarelor imobiliare. In ciuda dezvoltarii semnificative din ultima perioada, decalajul se mentine totusi, fapt pentru care analistii imobiliari prevad la unison un nou an de cresteri - fie ele de preturi, tranzactii, numarul sau calitatea proiectelor.

Anul ace ...
[ mai mult ]

Curierul National, 2008-01-11 - (citit de 24001 ori)
 
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.