black friday romania 2018
 
 
 
Home » Stiri Afaceri » Recomandari eAfacere
 
 
Economie Banci/Finante
Marketing & PR Companii
Imobiliare IT & C
Auto Recomandari eAfacere
Comunicate de presa Advertoriale
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
Vanzarea propriilor servicii

Test: Cum vinzi ceva ce nu poate fi atins ? Avem cateva raspunsuri.

I: Cum vinzi un serviciu, fata de un produs ?

R: Cititorii ne intreaba mereu acest lucru. E o provocare care cere o incredere puternica in ceea ce nu se poate vedea si o strategie speciala, cu 4 trepte, pentru a crea valoare care poate fi perceputa:

1. Oferiti puternice stimulente vizuale. Sa spunem ca organizati spectacole de moda pentru evenimente non-profit care se ocupa cu strangerea de fonduri.

Bro ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-02 - (citit de 17982 ori)
 
Negocierile - Strategii recomandate de mai multi CEO de succes

Tocmai am terminat de scris cel de-al 19-lea capitol al noii mele carti “Gandeste si vinde precum un CEO”. Tema este bazata pe strategii de negociere. Aici vei gasi o mica parte din lucrurile pe care le-am invatat de la oamenii pe care ii consider a fi cei mai buni, cei mai intelepti si cu cea mai multa experienta. Haide sa analizam aceste strategii profunde si in acelasi timp subtile ale artei negocierii.

1. Alege-ti cu atentie clientii.

Un CEO de succes care se ocupa cu vanzare si ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-02 - (citit de 18857 ori)
 
10 etape de urmat pentru o intalnire de afaceri de succes

Foloseste-te de aceste sfaturi in procesul de vanzare.

Multi manageri trec prin tot felul de incercari in perioada in care se ocupa de lansarea si dezvoltarea companiei. Chiar daca esti obisnuit cu intalnirile de zi cu zi, vei descoperi ca pentru intalnirile de afaceri cu clientii si incheierea de contracte ai nevoie de diferite tipuri de strategii si abilitati.

Iata 10 etape care te vor ajuta sa iti incepi afacerea cu succes prin organizarea unor intalniri potrivite.
...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-02 - (citit de 19369 ori)
 
Cum sa folosesti publicitatea in favoarea ta

Chiar si afacerile locale pot beneficia de pe urma PR nationale.

Q: Lucrez cu o agentie de PR (relatii publice) si ei mi-au oferit ocazia sa apar intr-o publicatie la nivel national. Cu toate acestea, piata mea este una locala. Cum imi poate folosi aceasta publicitate nationala?

A: In primul rand, este bine cunoscut faptul ca orice tip de PR este bun, mai putin atunci cand are legatura cu vreo crima sau cu decese. Orice PR la nivel national iti poate fi de folos pe piata locala.

Chiar d ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-25 - (citit de 17942 ori)
 
Vei da lovitura folosind PR-ul?

Nu te baza pe acest lucru – exista si alte modalitati de a iesi invingator din jocul publicitatii

Q: Sunt in cautarea acelei home run (lovitura la baseball care permite celui care o da sa faca un tur complet al bazelor terenului) de PR/ marketing. Imi puteti da cateva sfaturi?

A: Multe persoane vad marketingul ca pe o solutie pentru toate problemele in afaceri. Unii implementeaza tehnici de marketing si se asteapta la rezultate imediate. Acestia sunt dezinformati. Marketingul este o ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-25 - (citit de 17892 ori)
 
Cum sa iti faci publicitate ca un profesionist

A sti sa-ti faci reclama inseamna sa atragi atentia mass-mediei astfel incat sa obtii un articol despre afacerea ta. Desigur, exista publicitate pozitiva si publicitate negativa. Daca faci tot felul de lucruri prostesti, vei ajunge cu siguranta pe prima pagina a ziarelor, dar nu vei obtine rezultatele dorite. Deci, cum sa te faci cunoscut in mass-media?

Multe persoane traiesc cu impresia gresita ca pentru a reusi acest lucru trebuie sa ai studii serioase, dar multe exemple infirma aceasta par ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-25 - (citit de 18297 ori)
 
Sub focuri

Iata cum agilitatea poate schimba opinia publica .Anul trecut Firestone Tire and Rubber si Ford Motor Co. au intrat intr-o criza media importanta cand cauciucurile Firestone, echipament standard in peste 17.000 de camioane Ford si SUV –uri, au fost implicate in cel putin 62 de decese si multe raniri in SUA. In ciuda deciziei luate de compania Firestone de a retrage peste 6 milioane de cauciucuri, reactia ei lenta, lipsa de pregatire pentru criticile aduse de mass media, si lipsa de c ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-25 - (citit de 18251 ori)
 
Cum sa previi dezastrele in afaceri

Nu se pune problema *daca*... Este doar o problema de *cand* tu si afacerea ta veti fi afectati de un dezastru natural sau uman. Sansele ca operatiile tale normale de afaceri sa fie intrerupte de esecul echipamentului, eroarea unui operator, caderi de energie, sau alte calamnitati si dezastre sunt mai mari azi decat oricand altcandva. Planificarea si pregatirea inainte ca dezastrl sa loveasca este cel mai bun mod sa te asiguri ca afacerea va supravietui! Aici sunt 10 pasi pe care poti sa ii faci ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-18 - (citit de 18225 ori)
 
Zece reguli privind relatia angajator-angajat pentru a conduce cu succes o mica afacere

Tocmai ai trecut printr-un accident grav de masina. Ai multe rani interne si maxilarul rupt. Vei sta in spital cel putin o luna. Maxilarul tau este cusut astfel incat nu poti sa folosesti telefonul. Va merge afacerea ta bine pana cand iti vei reveni? Vor fi clientii tai serviti cum se cuvine cat timp vei lipsi? Daca tocmai ai avut o dezamagire cu privire la aceasta posibilitate, urmatoarea lista te poate ajuta. Informatiile de mai jos, daca vor fi aplicate, te vor scuti de un stres, vor mari pro ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-18 - (citit de 19877 ori)
 
10 strategii pentru a construi o alianta/un parteneriat de afaceri durabil

Atunci cand nu ai grija sa construiesti o fundatie durabila pe care sa se poata dezvolta un parteneriat de afaceri sau o alianta stabila si puternica, pot aparea rezultate dezastruoase. Urmatoarea lista contine 10 pasi de baza care te pot ghida atunci cand doresti sa intrii intr-un parteneriat de afaceri sau alianta, si care pot sa diminueze sansele aparitiei unor rezultate negative si sa mareasca sansa stabilirii unui parteneriat de succes.
...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-09-18 - (citit de 18007 ori)
 
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.