black friday romania 2018
 
 
 
Home » Stiri Afaceri » Recomandari eAfacere
 
 
Economie Banci/Finante
Marketing & PR Companii
Imobiliare IT & C
Auto Recomandari eAfacere
Comunicate de presa Advertoriale
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
Ai stofa de intreprinzator?

Te gandesti la posibilitatea de a deveni propriul tau sef? Ei bine, pe langa un plan de afaceri bine pus la punct, o suma considerabila de bani si o idee geniala, ai nevoie de o personalitate adecvata! Cu alte cuvinte, trebuie sa vezi daca esti inzestrat cu trasaturi de caracter specifice... celor care au renuntat la programul obisnuit de lucru, devenind propriul lor sef.

Nu trebuie neaparat sa corespunzi tuturor criteriilor pe care le vom enunta, desi acest lucru ar arata ca esti facut pent ...
[ mai mult ]

Bani si afaceri, 2006-10-30 - (citit de 18993 ori)
 
Primul pas in lumea afacerilor pentru un nou intreprinzator

In momentul in care te-ai decis sa te lansezi in lumea afacerilor drumul nou ales te poate purta in trei directii: ori incepi sa-ti ridici propria afacere pornind de la zero, ori cumperi o franciza, ori achizitionezi o afacere deja existenta. Acesta este primul pas pe care orice afacerist tanar trebuie... sa-l faca inainte de a se incepe afacerea in sine.

Stii sigur ca nu mai vrei sa lucrezi pentru nimeni altcineva decat pentru tine. Ai ceva bani pusi deoparte si ai si flerul necesar. Dar cum ...
[ mai mult ]

Bani si afaceri, 2006-10-30 - (citit de 20176 ori)
 
Ghidul recrutarii in IT

Angajarea in acest domeniu variaza in functie de specializare. Pentru a ne conforma acestei conditii am impartit aceasta sectiune ca atare.

Te rugam sa alegi varianta cea mai potrivita pentru postul pentru care recrutezi:

Posturi in programare:
Pentru recrutarea in posturi de programare, la diferite nivele.

Posturi in retele:
Aceasta sectiune se adreseaza recrutarii pentru posturile din domeniul retelor, la diferite nivele.

Posturi in aplicatii web

Aceast ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-16 - (citit de 17941 ori)
 
Ghid de recrutare pentru publicitate

Recrutarea in acest domeniu depinde de specializare. Pentru a raspunde acestei conditii am impartit aceasta sectiune in mod corespunzator.

Va rugam sa alegeti varianta cea mai potrivita pentru pozititia pentru care recrutati:

Pentru recrutarea personalului in posturile din departamentul servicii clienti (directori executivi ai evidentei), la diferite nivele.

Pozitii Creatie:
Pentru recrutarea de personal in posturile din departamentul de creatie, la diferite nivele.
...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-16 - (citit de 17988 ori)
 
Ghid de recrutare in contabilitate si finante

Angajarea in acest domeniu difera in functie de experienta. Spre exemplu, la o anumita etapa educatia este mai importanta decat experienta, iar intr-o alta etapa se intampla exact invers. Pentru a ne adapta acestui model am impartit sectiunea in trei parti in functie de experienta.

Te rugam sa alegi nivelul care se potriveste cel mai bine postului pentru care recrutezi:

Nivel incepator (entry level):
Acestia sunt proaspat absolventii si cei cu maxim doi ani de experienta de munca. ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-16 - (citit de 18187 ori)
 
Cum sa faceti o plangere catre o banca

Daca aveti o problema cu un produs sau un serviciu financiar, ar trebui sa faceti o plangere mai intai catre banca sau institutia financiara pe care o considerati responsabila. In cele mai multe cazuri firma va putea sa rezolve singura situatia.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa faceti in mod efectiv o plangere catre o banca sau institutie financiara.

Incercati sa urmati pasii de mai jos:

* Incercati mai intai sa contactati persoana cu care ati tratat initial. Daca nu va poat ...
[ mai mult ]

, 2006-10-09 - (citit de 19392 ori)
 
Aplicarea pentru finantare

Bancile si institutiile care imprumuta bani detin o serie de informatii despre rata de succes a micilor intreprinderi. Verificati toata informatia disponibila care-i poate ajuta sa decida daca dvs veti fi o investitie buna . Decizia de a va imprumuta sau nu bani, depinde de toti acesti factori.

Daca doriti sa imprumutati bani, banca va va cere sa ii furnizati o serie de informatii. Intodeauna vi se va cere planul dvs de afaceri care ar trebui sa ofere cat mai multe date actuale cu puti ...
[ mai mult ]

, 2006-10-09 - (citit de 18299 ori)
 
Cum sa gasiti o banca care sa corespunda nevoilor Dvs.

Alegerea unei banci care sa se potriveasca nevoilor dvs este o treaba usoara. In primul rand trebuie sa va dati seama exact ce aveti nevoie de la o banca. O data ce stiti ce cautati, puteti evalua competitia si puteti sa alegeti cel mai bun deal de pe piata. Iata in linii mari cum ar trebui sa alegeti banca in functie de nevoile dvs, va oferim cateva idei despe cum sa va incepeti lista de nevoi.

Ce veti face?
Prima intrebare pe care trebuie sa o puneti este ce doriti s ...
[ mai mult ]

, 2006-10-09 - (citit de 18081 ori)
 
Cele trei chei de comercializare catre un CEO

Cand un CEO ia o decizie de cumparare, acesta are trei lucruri in minte. Invata-le, si invata-le bine.

Sunt trei elemente necesare unui CEO atunci cand realizeaza o vanzare: informatii, actiune si urmarirea desfasurarii evenimentelor.

In urma fiecarui interviu cu un presedinte CEO, am avut ocazia sa constat acelasi simplu fapt: atunci cand conducatorul unei intreprinderi ia decizia de a achiziona ceva, decizia sa finala este intotdeauna filtrata prin cei trei factori enumerati mai sus. Dac ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-02 - (citit de 18137 ori)
 
Cele 10 reguli de aur pentru a vinde ca un CEO

Cele mai simple reguli de vanzare sunt chiar sub nasul dumneavoastra. Un motiv in plus ca sa aflati ce sunt si sa treceti la treaba, sporindu-va capacitatea de a vinde.

Unele din cele mai avansate tactici de vanzare pe care le-am vazut vreodata mi-au fost demonstrate intrun seminar de weekend, sustinut de doi vanzatori ambitiosi, hotarati si pasionati, care stiu cu adevarat sa stabileasca relatii de afaceri cu persoanele din functii de conducere. Cei doi sunt convingatori si iremediabili opti ...
[ mai mult ]

eJobs, 2006-10-02 - (citit de 18174 ori)
 
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.