Tendintele primaverii pentru un look chic

Primavara este in toi, momentul prielnic sa incepi sa porti haine lejere care sa mearga de minune cu vremea insorita.

Trendurile din aceasta primavara ne indica mult roz si verde, culori pale si calde, siluete feminine, multe volane, imprimeuri florale, si desigur jocuri de alb si negru.

Primavara aceasta incearca combinatii simple si feminine. Iata ce alegeri ai putea face:

  • Un sacou cu imprimeuri florale iti poate inveseli intreaga garderoba de primavara. In functie de stilul personal, il poti purta in tinute casual alaturi de o pereche de blugi, un top mulat si pantofi nude cu toc inalt sau cu o rochie uni si o pereche de balerini sau de pantofi simpli.
  • Fii in tendinte si poarta o rochie de zi cu volane. Poarta rochia in combinatii romantice, cu pantofi cu toc si un cardigan sau palton subtire, sau poart-o impreuna cu piese minimaliste, alaturi de un tricou negru sau cu o pereche de cercei asimetrici. De asemenea, daca iti plac suprapunerile, poti purta o rochie cu volane cu umerii goi peste o bluza de corp cu gulerul inalt, impreuna cu o pereche de botine joase sau o pereche de ghete.
  • O fusta maxi de primavara intr-o nuanta de rose quartz poate fi definitia elegantei si a delicatetei. Cauta ca fusta sa acopere incaltamintea pentru un efect spectaculos, cu care sa atragi priviri admirative. Materialul trebuie sa fie unul usor, sa curga frumos sa sa iti avantajeze silueta, precum matasea, pliseurile sau stofa. Nu incarca inutil tinuta, adauga doar un tricou basic sau un pulover romantic pentru completarea look-ului.
  • Blugii rupti insa sunt in trend. Acestia sunt ideali pentru tinutele grunge, casual, insa pot fi purtati la fel de bine si in tinute classy, alaturi de piese conservatoare. Si cum de obicei efectul wow sta in contraste, alege sa combini blugii rupti cu un top mai conservator, evitand hainele mai relaxate, neglijente. De asemenea, mai poti purta blugii rupti si cu o camasa masculina si cu o pereche de pantofi stiletto pentru o tinuta super-chic cu care sa atragi toata atentia.
  • Te-ai decis ce combinatii vestimentare inedite sa faci primavara aceasta? Daca ai nevoie de inspiratie suplimentara, poti sa arunci o privire si peste versiunea internationala a StylishCircle.com sau poate chiar pentru cea Germana, cautand produse cu livrare in Europa.

Citeste si:  Cu ce iti motivezi angajatii in pragul sarbatorilor de iarna